IVANA NIKOLIĆ RAZVEZLA JEZIK O EVROVIZIJI 2023: Otkrila sve o predstavniku sledeće godine, a za Luk Bleka je imala jasnu poruku! (VIDEO)

Autor:

Zabava

26.05.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Boom Nikolić otkrila kakvo mišljenje ima o predstavniku Srbije na Evroviziji 2023. godine.

IVANA NIKOLIĆ RAZVEZLA JEZIK O EVROVIZIJI 2023: Otkrila sve o predstavniku sledeće godine, a za Luk Bleka je imala jasnu poruku! (VIDEO)

Foto: Ata images

Pevačica Ivana Boom Nikolić pojavila se na reviji kreatora Bate Spasojevića, a tom prilikom pred našim kamerama progovorila je o ovogodišnjoj Evroviziji, kao i o našem predstavniku. Odmah na početku Ivana je istakla da li je zadovoljna nastupom Luk Bleka.

- Pomno sam pratila, toliko sam ponosna na Luku, na izvedbu pesme, puno mije srce što je ušao u finale, pesma je fenomenalna - istakla je Ivana za Republiku. 

Potom smo je upitale da li smatra da bi se mlađa generacija Hurricane grupe bolje plasirala, te nam je ona otkrila da njihovo vreme tek dolazi sledeće godine:

Foto: Ata images

Ivana Boom Nikolić na reviji Bate Spasojevića

 

- Ja mislim da se sve dešava s razlogom, one su fantastične, kao i on, verujem da će one tek otići na Evroviziju.

No, to nije sve, Ivana je otkrila i o planu da uskoro pokrene modnu liniju, za koju kaže da je dugo pripremala plan i program. Šta nam je još ova atraktivna pevačica otkrila pogledajte u video intervjuu na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading