OPTUŽILI MIU BORISAVLJEVIĆ DA TRUJE TRUDNICE! Pevačica na meti PREVARE, odmah se oglasila!

Autor:

Zabava

26.05.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mia Borisavljević žrtva internet prevare.

OPTUŽILI MIU BORISAVLJEVIĆ DA TRUJE TRUDNICE! Pevačica na meti PREVARE, odmah se oglasila!

Foto: e stock/Caslav Vukojcic

Mia Borisavljević

Pevačica Mia Borisavljević našla se na meti sajber nasilja i internet prevare. Naime, njen lik je zloupotrebljen od strane firme koja prodaje vitamine i čajeve za trudnice i to bez ikakvog dogovora sa njom.

Foto: ST/Dragan Kadić

Mia Borisavljević na meti prevare

Mnoge trudnice koje su koristile ove preparate su se oglasile rekavši da je čaj otrov i da loše utiče na žene. Ovim povodom se oglasila i Mia i naglasila da je slučaj prijavljen policiji.

- Mislim da je jako bitno da kažem ženama da nemam veze sa tim vitaminima, nemojte to kupovati i nemojte se na taj način lečiti već se konsultujte sa svojim lekarom. Stavljeno je da ih ja reklamiram, kao i druge javne ličnosti, a ja nemam veze sa tim. Angažovala sam advokata da se time pozabavi. Tamo piše da sam ja imala probleme u trudnoći i da mi je lekar ovo preporučio, što apsolutno nije istina, radi se o prevari - rekla je Mia, prenosi Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading