SKINULA SE TIJANA EM I OTVORILA SEZONU MINI BIKINIJA: Pevačica pokazala bujne grudi na vreloj plaži! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.05.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tijana Em skinula se u mini bikini i pokazala izvajano telo.

SKINULA SE TIJANA EM I OTVORILA SEZONU MINI BIKINIJA: Pevačica pokazala bujne grudi na vreloj plaži! (FOTO)

Foto: Instagram.com printscreen

Tijana Em Instagram

Pevačica Tijana Milentijević, poznatija kao "žena od sultana", nedavno je promenila frizuru, a sada je otvorila letnju sezonu odmorom na Svetom Stefanu u Crnoj Gori, gde uživa s drugaricom. Fanove je počastila slikama s plaže i pokazala da je spremna za ovo leto, a za prvo sunčanje promenila je dva bikinija. 

Foto: Sharan Concept

Tijana Em

 

"Malo se izgorelo, ali nema veze", napisala je Tijana uz neke slike na storiju na Instagramu, a dok je pozirala grudi je stavila u prvi plan. 

Atraktivna pevačica koju je proslavio hit "Žena od sultana" poručila je da je za nju leto već počelo, pa će njeni pratioci ovih dana uživati u morskim fotografijama. Nedavno je izjavila da ima dečka, ali nije želela previše da otkriva. 

 

- Ja sam zaista sada srećna i ispunjena već duže vreme, ne govorim o tome javno. Svaki put kada sam o tome govorila nije ispalo dobro, tako da ću za sada sve to držati za sebe. Kada to bude nešto ozbiljno, podeliću sa svima, jedva čekam - izjavila je tada za Grand. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading