"PRUŽIO MI JE RUKU, A ONDA JE OTIŠAO ZAUVEK" Olivera progovorila o poslednjim trenucima s Balaševićem!

Autor:

Zabava

25.05.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olivera Balašević je prepričala poslednji susret sa Đorđem, koji nije ničim nagoveštavao kraj.

"PRUŽIO MI JE RUKU, A ONDA JE OTIŠAO ZAUVEK" Olivera progovorila o poslednjim trenucima s Balaševićem!

Foto: Printscreen

Olivera Balašević, supruga legendarnog Đorđa Balaševića, gostovala je u jednoj televizijskoj emisiji u kojoj je govorila o poslednjem susretu s pevačem kada je on ležao u bolnici nakon što se zarazio koronom.

Olivera je prepričala njihov susret, koji nije ničim nagoveštavao kraj. 

 

- Obilazeći oko zgrade, naišla sam na jednu poznanicu i pitala sam je zna li otprilike gde je njegova soba i gde je njegov prozor. Rekla mi je da je u prizemlju i odvela me iza. Naravno da smo se videli. Samo mi je pružio ruku i pozdravio me na identičan način, kao da ništa tu nema fatalno. Da nema rastanka. I tako je to naša priča s prozorom. Smatram da je zauvek ostavio jedan prozor preko kojeg komuniciramo i danas. Ja sam mu mahala i pokazivala da bude jak i čvrst. Pozivala ga, kao što je on mene zvao da izađem iz studenskog doma. Za njega bi to sigurno bila neka nova pesma kojom bi rasplakao prvo mene, pa onda i generacije i generacije - rekla je Olivera.

Republika

Foto: E-stock

Olivera Balašević i Đorđe Balašević

Podsećamo novosadska spisateljica nedavno je na društvenim mrežama pokazala stajling propraćen stihovima popularne pesme njenog supruga. Olivera je nosila plavi sako s natpisom "Provincijalka" na leđima. Na jednoj je pisalo "Biti sam i nije toliko strašno..." "Biti bez tebe, to je već nešto sasvim drugo", nastavlja se misao na drugoj slici. Mnogi njeni obožavaoci poslali su joj poruke podrške jer je i više nego očigledno da se nikako ne miri s odlaskom svog voljenog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Iva

25.05.2023 20:25

A za zivota, dok joj je bio tu? Zna Novi Sad, znao je i on. Zato bolje da cuti!