BIVŠI MUŽ JOVANE JEREMIĆ POKAZAO ĆERKU IZ PRVOG BRAKA! Podelio fotografiju naslednica, pa poslao jaku poruku: Kada svetlost obuzme dušu, za tamu nema mesta! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.05.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojislav Milošević pokazao ćerke Anju i Leu.

BIVŠI MUŽ JOVANE JEREMIĆ POKAZAO ĆERKU IZ PRVOG BRAKA! Podelio fotografiju naslednica, pa poslao jaku poruku: Kada svetlost obuzme dušu, za tamu nema mesta! (FOTO)

Foto: Republika

Voditeljka Jovana Jeremić iz braka sa Vojislavom Miloševićem ima ćerku Leu koja je njen najveći ponos, a ne krije da su njih dvoje ostali u odličnim i prijateljskim odnosima.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Vojislav Milošević , Jovana Jeremić i ćerka Lea

Inače, Vojislav je pre Jovane bio u braku iz kog ima ćerku Anju, a sada je podelio fotografiju svojih naslednica uz emotivne reči.

- Ne očekujem da ih vaspitava škola. Ne želim da sistem vrednosti izgrade po osnovu nekih degutantnih pojava na internetu. Nikad im neću savetovati da sebi grade idole... Mogu samo im savetujem da budu dobre i poštene devojke, da vole i u najdubljem delu svog srca čuvaju mesto za Boga. Jer Bog jeste ljubav, svetlost i istina. A kada svetlost obuzme duše, nema mesta za tamu, nema mesta slabostima. Ne želim da mrze, ne želim da se svete onima koji će ih kroz život povrediti. Loših će uvek biti, a osveta je karakteristika najslabijih. Neka i iz loših iskušenja izvuku pouku, neka im to bude škola kako bi se zaštitile od onoga što će tek dolaziti. Volim da ih jako zagrlim, da im pružim beskrajnu ljubav, da im kažem da ih volim bezuslovno. Jer to je njima najpotrebnije, ljubav. To je najveća vrlina. Kada delimo ostale stvari, njih imamo manje, ali ljubav ostaje trajna i najlepša. Lea i Anja - napisao je Vojislav Milošević.

Republika

Foto: printscreen/facebook/Vojislav Milosevic

Vojislav Milošević pokazao ćerke

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading