TRUDNA LUNA U STRAHU! Đoganijeva van sebe, neprestano se MOLI za zdravlje pred odlazak u BOLNICU!

Autor: P. R.

Zabava

17.05.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica danima na infuziji, ni doktor ne zna šta joj je!

TRUDNA LUNA U STRAHU! Đoganijeva van sebe, neprestano se MOLI za zdravlje pred odlazak u BOLNICU!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Anabela Atijas se već nekoliko dana oseća jako loše i svakog dana je priključena na infuziju. Njena ćerka Luna Đogani, koja je u drugom stanju, baš je zabrinuta za majku, te je zamolila Marka da se odmah vrate sa sela kako bi bila blizu nje.

Naime, Luna je uporna da Anabela mora da ode kod lekara kako bi uradila sve potrebne analize i da sazna zbog čega se oseća toliko malaksalo. Pre 20 godina, Anabela je operisala tumor na dojci i zato sada Đoganijeva ne može da bude mirna dok ne sazna šta nije u redu sa zdravljem njene majke, jer joj svašta pada na pamet.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Luna Đogani i Anabela Atijas

- Luna se baš uspaničila, moli se svaki dan za Anabelu i mnogo je uplašena. Ona već nekoliko dana prima infuzije jer se oseća malaksalo i iscrpljeno, uradila je analize krvi koje su bile dobre, pa onda misli da je to samo umor, a i veliki stres je doživela kada je u masakru u školi ubijena ćerka njene prijateljice. Marko pokušava da smiri Lunu jer se on plaši za nju i njenu trudnoću, te je zamolio njenu sestru Ninu da priča sa Anabelom i kaže joj da ode da odradi sve analize kako bi se Luna smirila - priča izvor blizak pevačici i nastavlja:

- Anabela je nazvala Lunu i objasnila joj da joj je organizam pretrpao stres i da ne treba da brine jer će ovih dana da ode u bolnicu i da uradili veliki sistematski pregled kako bi bila sigurna da nije ništa strašno - zaključuje izvor za Star.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading