MILI LEGAO NA MARIJU ŠERIFOVIĆ! Urnebesna scena na snimanju "Zvezda Granda" (FOTO)

Autor:

Zabava

18.05.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Marija Šerifović često u javnosti govori o vremenu kad će se ostvariti kao majka, pa su se njene kolege našalili s njom!

MILI LEGAO NA MARIJU ŠERIFOVIĆ! Urnebesna scena na snimanju "Zvezda Granda" (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Kompozitor Aleksandar Milić Mili i Marija Šerifović na snimanjima novih epizoda "Zvezda Granda" pravili su urnebesne scene, a u naletu energije završili su na podu studija i to jedno preko drugog.

Foto: instagram marija serifovic

 

Naime, članovi stručnog žirija malo više su se opustili, te su u jednom trenutku Mili i Marija, verovatno pod naletom adrenalina i dobre atmosfere, završili u prisnom zagrljaju, tačnije Mili je telom preklopio Mariju.

 

Ovaj prizor nasmejao je prvenstveno Mariju, a zatim i sve u studiju, nakon čega je Šerifovićka objavila ovu smehotresnu sliku na Instagram profilu uz reči:

- Sve je ljubav!

Republika

Foto: instagram marija serifovic

 

Istu fotografiju ubrzo je na društvene mreže okačila pevačica Snežana Đurišić, koja se i našalila na račun kolega.

- Ako neko pita ko je ćale - napisala je Đurišićeva uz emotikone i istakla da je u pitanju šala, a na njene reči odmah se oglasio Aleksandar Milić Mili i podelio njenu objavu, uz opasku.

- Ako ko pita ko je ćale, ja sam - prihvatio je šalu kompozitor.

Podsećamo, Saša Popović se još odranije šalio na račun Marijinog majčinstva, koje je ona jedno vreme potencirala u javnosti. Direktor "Granda", nakon toga, rekao je u emisiji kako priželjkuje da se Marija ostvari kao majka, te da ne ide na koncerte i nastupe, već da sedi u žiriju i lupa tastere, a on će prvi da joj pomogne oko čuvanja bebe.

- Ti si luda, kao trudna ne treba da ideš na koncerte, putovanja. Ali da sediš u "Zvezdama Granda", sve što treba da radiš jeste da stiskaš taster. Uzmeš četiri kandidata kao Bosanac - istakao je Saša, na šta se Šerifovićka smejala, kao i sada s Milijem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

https://www.republika.rs/tag/marija-serifovic/3141

Komentari (0)

Loading