RAZVEZAO JEZIK O ŠAVIJI! Osman Karić otkrio da li mu PRETE zbog pretučene starlete!

Autor:

Zabava

11.05.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karić se osvrnuo na spekulacije da mu zbog Nataše

RAZVEZAO JEZIK O ŠAVIJI! Osman Karić otkrio da li mu PRETE zbog pretučene starlete!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Osman Karić, Stefan Karić i Nataša Šavija

Osman Karić, otac bivšeg zadrugara Stefana Karića, koji se trenutno nalazi u pritvoru kao glavni osumnjičeni za prebijanje starlete Nataše Šavije, se oglasio na društvenoj mreži Instagram danas. Osman je želeo da demantuje navode da mu stižu pretnje od Natašinih bliskih osoba.

- Ne, niko mi nije pretio, ni meni, ni Stefanu od strane prijatelja ili poznanika Nataše Šavije. Sa Natašom se nisam video, čuo, niti bio u bilo kakvom kontaktu, a ni ona sa mnom - poručio je Osman putem Instagram storija.

Republika

Foto: Republika/O. Bofdanović, ATA Images

Osman i Šavija

Podsetimo, Stefanu je određeno zadržavanje do 30 dana, dok se Nataša i dalje oporavlja od teških povreda koje je zadobila, o čemu je pričala za naš portal pre tri dana.

- Nikad gore se osećam! Otpustili su me iz bolnice, međutim rana kod oka mi se inficirala i zagnojila, imala sam temperaturu. Upravo sam došla iz bolnice, gde su mi cedili gnoj, to je bilo jezivo, a bolovi su sve jači. Ja rečima ne mogu da opišem kako se osećam i ne znam kakva ću iz svega ovoga izaći, ni psihički ni fizički. Predložili su mi ponovno zadržavanje u bolnici, ali ja više to silno bodenje iglama ne mogu da podnesem, pa su mi dali oralne antibiotike do kontrole sutra. Ako ne bude poboljšanja, opet ću ostati u bolnici. Da će biti ovakva agonija, nisam ni sumnjala. Ni najgorem neprijatelju ovo ne bih poželela! A kamoli nečijoj neduznoj kćerki, sestri, majci.. bar da znam da sam nečim ovo zaslužila - rekla je Nataša pre tri dana za Republiku.

Republika

Foto: Republika

Povrede Nataše Šavije

Šavija je tada istakla i da ne želi da komentariše Kariće, kako ne bi ometala sud u svom poslu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading