SRBIJA POBEĐUJE NA EVROVIZIJI, JEDAN DETALJ JE SVIMA PROMAKAO: Luk Bleka čeka veliki uspeh!

Autor:

Zabava

09.05.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo zbog čega će Luk Blek doneti pobedu Srbiji, detalj koji je svima promakao!

SRBIJA POBEĐUJE NA EVROVIZIJI, JEDAN DETALJ JE SVIMA PROMAKAO: Luk Bleka čeka veliki uspeh!

Foto: Republika / D. KADIĆ

Luk Blek

Večeras se održava prvo polufinalno veže Evrovizije u Liverpulu, a predstavik Srbije, Luk Blek nastupiće pod rednim brojem 3.

Mnogi su mišljenja da će Luk doneti veliki uspeh Srbiji, jer je već obožavan među fanovima ovog takmičenja. No, ono što je još više izazvalo teoriju zavere da će Luk doneti čak i pobedu Srbiji, te da će se sledeće godine baš u prestonici odigrati Evrovizija jeste detalj koji je svima promakao. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luke Black (@lukeblackmusic)

 

Naime, poznato je da je obeležje Srbije tri prsta, a kako Luk nastupa pod rednim brojem 3. mnogi su mišljenja da je to samo jedan od znakova da će doneti pobedu.

Luk Blek, naš predstavnik na ovogodišnjoj Evroviziji, uključio se uživo sa novinarkom Duškom Vučinić iz Liverpula u Dnevnik RTS-a.

- Evrovizija je veseo događaj, za nas ove godine nije. Od prošle nedelje smo isključivo fokusirani i u mislima sa Srbijom, sa nastradilima i njihovim bliskim. Srećom, organizatori i ostali učesnici imaju ogromno razumevanje za nas i našeg predstavnika - započela je Duška.

Foto: RTS printscreen

Luke Black

 

- Slažem se sa Duškom. Stvarno su bili divni, pokazali reči podrške za Srbiju. Mislim da je bilo dobro što su to uradili. Nama je u celom timu mnogo žao zbog događaja koji su se desili. Sve naše misli su sa ljudima koji su pogođeni ovom tragedijom - dodao je Luk.

Nisam srećan, poruka pesme je još ranije govorila o strahovima, nemilim događajima, ali je mnogo teže kad se desi nešto što je bliže vašem srcu, u Srbiji. Da ne bih previše dužio, daću sve što imam da prenesem tu poruku koja je nažalost aktuelna kod nas - rekao je Blek i zaplakao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Laza

10.05.2023 09:31

Oče, oče… Al’ kad na vrbi rodi groždje.