POTRESNI DETALJI IZ PROŠLOSTI SLAĐE DELIBAŠIĆ: Porodica bila protiv njenog braka sa Đoletom, a zbog jednog se sada hvata za glavu!

Autor:

Zabava

06.05.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa Delibašić nije imala lako detinjstvo, a ove detalje iz njene prošlost javnost do sada nije znala!

POTRESNI DETALJI IZ PROŠLOSTI SLAĐE DELIBAŠIĆ: Porodica bila protiv njenog braka sa Đoletom, a zbog jednog se sada hvata za glavu!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Aleksandar Nalbantjan

Slađa Delibašić proslavila se devedesetih godina prošlog veka. Bila je zajedno sa bivšim mužem Đoletom Đoganijem deo grupe "Đogani", a u najsiromašnija vremena u Srbiji zarađivala je više nego što su dobijali svi radnici u jednoj firmi.

Pevačica je nedavno za domaće medije govorila o svom detinjstvu i odrastanju, porodici, ali i braku sa Đoletom:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

- Šta znam, taj momenat kada ostajem bez majke... Teško je bilo... Baš! Nikad ne razmišljam o tim mučnim trenucima, ja to sve brišem iz sećanja i idem dalje, takva sam. Eto, sad me ti podseti na to.... Cela mamina porodica ostala mi je dole i dan-danas smo u kontaktu. Sticajem okolnosti tata je imao priliku da proda taj naš stan dole u Mitrovici. Doselili smo se na Novi Beograd, u Blok 62, žuta zgrada, i tada kreće neko moje detinjstvo u prestonici, odnosno kreće moj pubertet na Novom Beogradu - istakla je ona za Kurir.

Republika

Foto: youtube.com/Press Pretres TV GRAND

 

- Ne kajem se za razvod, nijednog trenutka se ne kajem ni za jednu vezu, sve sam ih ostavljala kako mi se ćefne. Imala sam četiri duge veze, svi oni su živeli ovde sa mnom, ali ni sa kim nisam ostala u dobrim odnosima (smeh)! Sa Đoletom sam se dva puta do sada posvađala, ja kad prekinem, prekinula sam. Nema šta da ja pijem kafe s nekim. Moj drugi brak kao da je bio iz inata, kao da sam htela sebe da kaznim nečim. Definitivno sam shvatila da je mlađi muškarac totalni promašaj, nikada više ne bih imala mlađeg od sebe. Muškarac treba da ti papira ili da ima više od tebe, nikako ne sme žena njega da vuče u životu. Sada, kada mi neko kaže da imam mladog muškarca ili da mi je muž pevač, odmah se uhvatim za glavu - rekla je Slađa za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading