"SKLOPIO JE PIŠTOLJ, REPETIRAO I STRELJAO NEVINA BIĆA!" Vladimir Tomović kipti od besa, želi da maloletni ubica doživotno robija!

Autor:

Zabava

03.05.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši rijaliti učesnik užasnut tragedijom koja se dogodila!

"SKLOPIO JE PIŠTOLJ, REPETIRAO I STRELJAO NEVINA BIĆA!" Vladimir Tomović kipti od besa, želi da maloletni ubica doživotno robija!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Vladimir Tomović

Malo je reči da su svi u šoku zbog monstruoznog zločina, koji se dogodio danas, a Srbija je u žalosti zbog osmjoro tragično nastradalih učenika.

Brojne estradne ličnosti oglasile su se na svojim društvenim mrežama, pa izjavile saučešće porodicama, a Vladimir Tomović, bivši rijaliti igrač, nije mogao da kontroliše bes zbog maloletnog ubice:

Republika

Foto: Vladimir LUkić, Tanjug, privatna arhiva, Youtube

 

- Neka vam je laka crna zemlja, anđeli! Saučešće porodicama. Znam da nije trenutak, ali bes me je savladao. Kažu, ako nema 14 godina, neće moći da robija. Ovako, sklopio je pištolj, repetirao, sa umišljajem streljao nevina bića. Da ima zakona, dok je živ, trunuo bi u zatvoru, on i roditelji koji su ga vaspitali - napisao je Tomović.

Republika

Foto: instagram.com/vladelije

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading