DESET GODINA APSTINENCIJE: Bivša zadrugarka i dalje čeka pravog muškarca, deceniju provela bez odnosa!

Autor:

Zabava

03.05.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Jovićević ostala bez igde ikoga, čeka trajno rešenje!

DESET GODINA APSTINENCIJE: Bivša zadrugarka i dalje čeka pravog muškarca, deceniju provela bez odnosa!

Foto: youtube.com/Premijera Official

Izvrsna pevačica i bivša zadrugarka, Tanja Jovićević, nikoga nije ostavila ravnodušnim svojom potresnom životnom pričom.

Njena agonija počela je još u detinjstvu, a vrlo ubrzo ostala je na ulici. Doživela je izdaju, poniženje i stravične uvrede, a sa problemima se bori i dan-danas:

Republika

Foto: Milan Kostić

 

- Zvao me je i Bane Dokić i ponudio mi smeštaj, ali meni ne treba smeštaj na noć ili dve, meni treba trajno stambeno rešenje. I sama ne znam ni gde ću ni šta ću, razumite me, nije mi lako - pričala je Jovićevićeva za Blic.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

- Doživela sam izdaju, doživela sam odbačenost, poniženje, uvrede potpuno nezasluženo, kad je zasluženo prihvatam. 10 godina ništa, apstinencija totalna. Tako je kako je, nije se pojavio onaj pravi. Ne znam da li će, ali ja stvrpljivo čekam - rekla je pevačica.

Republika

Foto: republika.rs

 

 

- Moja golgota kako je počela... Ja sam jedinica, a ta rodbina, uvek sam bila crna ovca, bez dokaza sam osuđivana i bila ssam na točkovima dok je život išao pored mene. Moj otac je poklonio stan mojoj sestri od tetke, ali sam tada ostala bez doma, ne beskućnik, nego bez doma. Nisam imala ni pasoš, da bih putovala negde. On je bio jako bolestan, a razveli su se kad sam ja imala 13 godina, a sve su to krili od mene. Da sam mogla da uzmem neki deo toga, ne bih mogla. Nastavlja se život na točkovima, a ja sam više bila muško nego žensko, jer sam stalno radila. stalno me je osuđivao što nije kod mene u bendu, ali prosto, mi smo kolege i nema šanse, prosto izbegavala sam to - pričala je ona za medije u svojoj potresnoj ispovesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading