NAJGORI DAN OTKAD ZNAM ZA SEBE: Sloba Radanović ne dolazi sebi, duša ga boli za tragično preminulom decom!

Autor:

Zabava

03.05.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Sloba Radanović se odmah oglasio na Instagramu, poslao važnu poruku!

NAJGORI DAN OTKAD ZNAM ZA SEBE: Sloba Radanović ne dolazi sebi, duša ga boli za tragično preminulom decom!

Foto: printscreen/RTVPink

Sloba Radanović

Pucnjava na Vračaru, koja se dogodila danas u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", kada je učenik sedmog razreda otvorio vatru na osoblje i decu, potreslo je čitavu Srbiju, a poznati su se odmah odazvali i putem društvenih mreža izjavili saučešće porodicama tragično preminulih.

Dušica Jakovljević, Jovana Jeremić, Vesna Đogani i mnogi drugi pružili su podršku povređenim u pucnjavi, a niko nije mogao doći sebi od šoka zbog incidenta.

Između ostalog, oglasio se i Sloba Radanović, koji je bio unezveren zbog krvavog zločina:

Republika

Foto: Republika

 

- Duša me boli za ovom decom, ne mogu da dođem sebi. Sve što se dešava u današnjem svetu je loše, današnji svet je loš. Loši primeri, loša muzika, loše vaspitanje, loši filmovi, loše emisije, loše igrice... Ništa ne valja! Rivalstva među decom su veća nego ikada. Takmičenje u boljem telefonu, patikama, broju lajkova. Nastavnik više nema autoritet nad decom! Deca su danas autoritet u ustanovama. Čast izuzecima, kojih je malo. Nezainteresovani roditelji, koji uvale deci telefon, kako slučajno ne bi morali da ih zabave ili razonode. Deci je ispran mozak, ovo je najgori dan otkad znam za sebe. Deca se čuvaju i u decu se ulaže! Poruka za sve ustanove i organe! - napisao je Sloba.

Republika

Foto: instagram.com/slobaradanovic

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading