OVAKO SU POZNATI REAGOVALI NA NEVIĐENI ZLOČIN: Estrada "na nogama" zbog pucnjave na Vračaru, pružaju podršku porodicama tragično preminulih!

Autor:

Zabava

03.05.2023

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost u šoku zbog stravičnog incidenta!

OVAKO SU POZNATI REAGOVALI NA NEVIĐENI ZLOČIN: Estrada "na nogama" zbog pucnjave na Vračaru, pružaju podršku porodicama tragično preminulih!

Foto: Tanjug, Republika.rs, Tv Pink

Učenik sedmog razreda otvorio je vatru na učenike i osoblje osnovne škole "Vladislav Ribnikar" u centru Vračara pri čemu je najmanje jedna osoba smrtno stradala, a više ih je pšovređeno, od kojih je nekoliko dece.

Ovaj incident potresao je celu Srbiju, a mnoge estradne ličnosti su se oglasile povodom ovoga i izjavile saučešće porodici preminulih, a pružile podršku povređenima, koji se i dalje bore za život.

Između ostalog, Dušica Jakovljević, Vesna Đogani i Sanja Vučić odmah su se oglasile na svojim društvenim mrežama i izjavile saučešće porodicama tragično preminulih, a sve je mučilo samo jedno pitanje - zašto?

Policija je uhapsila učenika 7. razreda koji jutros oko 8 sati i 30 minuta pucao u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, a javnost je i dalje u šoku i žele više detalja o porodici maloletnog ubice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading