NE IZLAZI IZ KUĆE DOK SE ZLOČINAC NE PRIVEDE PRAVDI: Nataša Šavija zabrinuta za svoj život, lice joj potpuno unakaženo, traži i psihijatrijsku pomoć!

Autor:

Zabava

02.05.2023

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo oglašavanje pretučene starlete!

NE IZLAZI IZ KUĆE DOK SE ZLOČINAC NE PRIVEDE PRAVDI: Nataša Šavija zabrinuta za svoj život, lice joj potpuno unakaženo, traži i psihijatrijsku pomoć!

Foto: ST/Vlada LUKIĆ, Instagram/natasa.savija

Nataša Šavija priznaje da se oseća sve gore i gore nakon brutalnog prebijanja. Leži u bolnici i čeka operaciju, a podlivi su sve očigledniji, zbog čega je starleta pala u depresiju.

Osim fizičkih povreda, ovaj incident ostavio je posledice i na njeno psihičko stanje, a Nataša je otkrila za medije da je i dalje zabrinuta za svoj život:

Republika

Foto: Instagram.com/natasa.savija

 

- Iskreno, osećam se sve gore,i fizički i psihički kako vreme prolazi,ja osećam sve jače bolove, leva strana vilice se sve vise koči, jedva pričam i jedem, krvarim iz nosa..prvo me je drzao bes,a sad kako shvatam ozbiljnost situacije, hvata me panika i strah, jer je on još na slobodi, kao i ishod operacije, da li će se lice vratiti na staro, kako će i koliko trajati postoperativni tok, da li će trebati još neka operacija i kako će se to završiti - rekla je Šavija za Kurir.

Republika

Foto: instagram.com/natasa.savija

 

-  Kako se slegla situacija, meni je psihički sve gore, prolazi mi taj osećaj prebijanja kroz glavu stalno i mislim da i kad se ovo završi, da ću tek onda imati veći strah i paranoju. Potrazila sam i pomoć psihijatra ovde u bolnici, zapravo, tek sad razumem te zene, žrtve nasilja i koliko ovo utera strah u kosti. Sigurno ću čim izađem potražiti stručnu psihijatrijsku pomoć i ne verujem da ću neko vreme uopšte izlaziti iz kuće, pogotovo dok se zločinac ne privede pravdi - dodala je ona.

Republika

Foto: ATAImages

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading