SKINUO SE MILAN MARIĆ: Glumac pokazao golotinju, usijale se društvene mreže!

Autor:

Zabava

02.05.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Marić se skinuo, pa obožavateljkama pokazao telo.

SKINUO SE MILAN MARIĆ: Glumac pokazao golotinju, usijale se društvene mreže!

Foto: e stock/Koca Sulejmanović

Srpski glumac Milan Marić (32) odbranio je titulu miljenika žena u novoj seriji "Pad" koja je inspirirana životom glumca Žarka Lauševića.

Milan je sada objavio obnaženu fotografiju na Instagram storiju, a pripadnice lepšeg i nežnijeg pola su bile oduševljenje.

 

Foto: Instagram.com

Milan Marić

 

- "Odgledala drugu epizodu serije 'Pad 'i sad me muči pitanje je li Milan Marić imao dvojnika za stražnjicu u sceni kupanja. Ako netko zna neka javi, spavati neću", "Milan Marić je baš frajer", "Crvenim se zbog golih scena Milana Marića" - samo su neke od reakcija Marićevih brojnih obožavateljki..

Srpski miljenik žena proslavio se ulogom Tome Zdravkovića u hit-filmu o životu i karijeri jednog od najvećih balkanskih boema. U toku je i snimanje serije o Zdravkoviću u kojoj glavnu ulogu takođe ima Marić, a objavljene su i prve fotografije sa seta u Sarajevu.

Foto: Instagram.com

Milan Marić Instagram

 

A iako žene za njim gube glavu, Milan je u srećnoj vezi s Mijom Bjelogrlić, kćeri poznatog srpskog glumca i redatelja Dragana Bjelogrlića, koji stoji i iza filma "Toma".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading