OTKRIVAMO ŠTA SE DEŠAVA U KARIĆEVOJ VILI NA ZVEZDARI: Muk i tišina zavladala na ulici, Osman i Kristina sve vreme rade OVO! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.05.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika otkriva šta se dešava u porodičnoj kući Stefana Karića na Zvezdari.

OTKRIVAMO ŠTA SE DEŠAVA U KARIĆEVOJ VILI NA ZVEZDARI: Muk i tišina zavladala na ulici, Osman i Kristina sve vreme rade OVO! (FOTO)

Foto: Republika/O. Bogdanović, Republika TV

Nestanak Stefana Karića još uvek nije razrešen i dok policija traga za njim, Republika saznaje šta se trenutno dešava u porodičnoj vili na Zvezdari

Naime, izvor blizak Karićima nam otkriva da Osman i Kristina zovu sve ljude sa kojima se Stefan druži, odnosno njihove porodične prijatelje, kako bi samo dobili jednu informaciju gde se on sada nalazi. 

Foto: Republika/O. Bofdanović, ATA Images

Osman Karić, Nataša Šavija, Kristina Karić

 

- Osman je totalno odlepio kada je saznao, čovek nije znao gde udara, odmah su počeli da zovu, da se raspituju, šta se dešava ovo, ja ne znam. Kristina hoće da svisne od brige, bukvalno u kući je toliko napeta situacija, jer ne znaju za sada ništa. Pokušavaju da saznaju samo istinu šta se desilo - započinje izvor za Republiku i nastavlja:

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATAImages

Stefan Karić i Nataša Šavija

 

- Osman je uvek imao probleme sa Stefanom, pošto je bio popustljiviji kada je bio mlađi, majka je ta koja je uvek bila strožija, zato je Stefan i voleo da non-stop bude kod Osmana. Sve te stvari je Osman peglao, ulične tuče, koškanja sa njegovim vršnjacima, ali to nije bilo ništa strašno, sad kao epohalno da je nekome otvorio glavu, to su ono dečija posla što se kaže. Ali ovo Osmanu nije nikako trebalo, čovek je poznat, kako će ovo uticati na njihov imidž i ugled, naročito na Zvezdari, svi znaju za njih, dobri su sa svim komšijama, sada će opet ići pognute glave - završava izvor za Republiku. 

Republika je pokušala da stupi u kontakt sa Osmanom, ali se on nije odazvao našim pozivima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading