GORUĆI PAPARACO! Uhvatili smo zgodnu Zejnu na pijaci kako se sprema za URANAK, svima popadale vilice zbog OVOGA! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zejna Murkić prevrnula pijacu naopačke!

GORUĆI PAPARACO! Uhvatili smo zgodnu Zejnu na pijaci kako se sprema za URANAK, svima popadale vilice zbog OVOGA! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Međunarodni praznik rada je jedan od omiljenih praznika kako običnog naroda, koji 1. maj koristi kao dan kako bi se opustio sa prijateljima, uživajući u lepom vremenu i roštiljanju, tako i estradni umetnici, koji na ovaj praznik uglavnom "okače mikrofon" o klin.

Tako smo danas na sunčanom danu uhvatili pevačicu Zejnu Murkić, koja se u martu ove godine takmičila na "Pesmi za Evroviziju" sa pesmom "Rumba" i zapalila ceo region izazovnim kostimom, međutim, sitaucija je sada nešto drugačija.

Naime, Zejna je posetila jednu prestoničku pijacu, kako bi nabavila sve šta joj treba od namirnica za uranak, a za ovu priliku izabrala je krajnje ležeran autfit i prirodan izgled, kao sav normalan svet. Ipak, iako se trudila da bude neupadljiva, ljudi su je mahom prepoznavali i prilazili joj da se pozdrave, a verujemo ni da njena pozadina nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading