ACO PEJOVIĆ OBELODANIO JEZIVE DETALJE IZ DETINJSTVA: Završio u domu, pa prolazio kroz pravu agoniju!

Autor:

Zabava

29.04.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Aco Pejović otkrio čega se odrekao zbog ljubavi prema muzici!

ACO PEJOVIĆ OBELODANIO JEZIVE DETALJE IZ DETINJSTVA: Završio u domu, pa prolazio kroz pravu agoniju!

Foto: Printscreen RTV Pink

Aco Pejović

Aco Pejović je jednom prilikom ispričao da je sa 14 godina otišao iz porodične kuće u đački dom, koji je bio u drugom gradu, jer u njegovom nije postojala muzička škola.

Za njega je ovo bio težak period i prolazio je kroz pravu agoniju, ali nije želeo da odustane od svojih snova i ljubavi prema muzici.

Iako je taj dom bio poprilično star i oronuo, Pejović je grabio svoju šansu i jurio ka cilju:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/ Iz Profila Tv Grand

 

- Imao sam 14 godina i to je za mene negde bio mučan periodu. Bio sam u đačkom domu koji je bio oronuo, hladan, sa sobama gde je bilo po 6,7 ljudi i zajednička kupatila. Ali Bože moj, sve zbog muzike. Nisam plakao, ali su mi noći bile teške. U gradu si gde nikoga ne znaš, ali apsolutno nikoga. Stresno je bilo jer sam bio klinac. Treba da se snađeš, da izguraš tu priču zbog koje si došao - prisetio se Pejović tog perioda. 

Republika

Foto: ATA Images

 

- Možda sam jednom mesečno uspevao da odem kući. Radovao sam se maminoj kuhinji, nisam mogao da nosim hranu u dom jer nije bilo mesta gde da je držim. Baš je bilo kao u vojsci. Sećam se da je majka nakon što me je posetila tamo jednom prilikom, otišla kući u suzama. Onda se posle deset dana otac pojavio i rekao: "Moram da ti promenim dom. Majci se ne sviđa u kakvim uslovima živiš"- ispričao je Aco u emisiji "Iz profila".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading