POSLEDNJE REČI SAŠE VIDIĆA KIDAJU DUŠU: "Umreću kao siroče, bez ikoga i ičega"

Autor:

Zabava

24.04.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Vidić preminuo je u 53. godini u Beogradu, a njegove poslednje reči su bolne...

POSLEDNJE REČI SAŠE VIDIĆA KIDAJU DUŠU: "Umreću kao siroče, bez ikoga i ičega"

Foto: E stok

Saša Vidić

Srpski modni kreator i stilista Saša Vidić preminuo je juče u Beogradu u 53. godini od posledica sepse. Vidić je u teškom stanju primljen u KBC Bežanijska kosa, gde su doktori konstatovali da mu nema spasa jer je sepsa bila u početnoj fazi, a kako Srpski telegraf saznaje, on je bio vitalno ugrožen po dolasku u bolnicu, pa je bio odmah priključen na respirator. Stanje u kom je bio pre sepse zapravo je kardiorespiratorna insufijencija, odnosno slabost srca, što nam je izvor iz bolnice i potvrdio. Neposredno pred smrt Vidić je pričao prijateljima da je osećao da će jednog dana umreti kao siroče i bez igde ikoga, a te reči je prethodno napisao i u pismu koje je posvetio ocu.

Foto: ST-Dragan Kadić

Saša Vidić

 

- Lekari su učinili sve da bi ga spasli, međutim, bio je u izuzetno teškom stanju, odmah je priključen na respirator kad je stigao. Kasnije je tokom pregleda konstatovano da je u početnoj fazi sepse. Tu je bila i kardiorespiratorna insufijencija, a definitivan uzrok koji je doveo do toga je nepoznat i tek će detaljno da se utvrdi - objasnili su nam iz bolnice, a kako smo saznali, Saša je spao na oko 30 kilograma jer je previše smršao zbog bolesti.

Vidić je inače preminuo pred godišnjicu oca Petra Vidića, koji je prošle godine, 25. aprila, sahranjen. Kako je Saša svojevremeno pričao, otac mu je bio najveći oslonac iako od poslednjih godina nisu bili u kontaktu.

- Tata, sada, kada si umro, vraćaju mi se sećanja na tebe i naše zajedničke uspomene. S pet godina si me naučio da plivam i s istih pet sam probao bevandu, s tobom i pokojnom majkom sam bio po celom Jadranu, po najboljim hotelima. Sa nestrpljenjem sam čekao svaku Novu godinu jer si mi donosio najlepše poklone. Sedeo sam ti u krilu i učio si me da vozim auto, obožavao sam da me voziš na motoru, čak sam uspeo da zapalim članak na auspuh. Tvoj život je bio pretežak i mnogo toga si, kao malo dete, propatio zbog ratova, nemaštine, gladi i borbe za opstanak. Bio si dete siromašnih roditelja, mojoj majci ništa nisi mogao da pružiš, osim ljubavi, a sve što ste stekli, stekli ste zajedno. Hvala ti na svemu. Zadnje godine nismo bili u kontaktu, što zbog mog nemara, što zbog obaveza i posla, i jako mi je žao zbog toga. Došao sam osam dana pred tvoj odlazak na večnost, kad sam osetio da odlaziš. Plašio sam se susreta, a znao sam da ću uskoro ostati bez oca, kao i majke. Tvoje siroče Saša - napisao je Vidić.

Foto: ST-Dragan Kadić

Saša Vidić preminuo

 

Naša ekipa uputila se juče u toku dana na adresu lokala u kom je Saša provodio najviše vremena, a tamo smo zatekli katanac na vratima i neotvorene račune. Prvi komšija nam je otkrio da dugo nije sreo Vidića, te i da mesecima nije dolazio niti se ikome javljao.

- Videla sam vest i mnogo me je pogodilo. Saša je neko vreme bio u izuzetno lošem stanju i dva meseca nije dolazio u lokal. Sve je zapustio, a to nikako nije ličilo na njega. Pretpostavljali smo da se nešto čudno dešava, ali niko nije mogao da zamisli sve ovo - objasnila je potreseno komšinica.

Saša Vidić rekao je u jednom intervjuu da ima želju da se preseli u Hrvatsku, ali mu se ona nije ostvarila.

- Izvesno vreme planiram da se vratim u Hrvatsku. Imam neke nekretnine, odnosno nasledstvo, a uvek sam bio vezan za taj kraj, što je i normalno. Posao uvek nekako mogu da ponesem sa sobom, ali nigde ne žurim. Nekako uvek sve dođe u svoje vreme, pa verujem da će i na tom polju kockice da se sklope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading