ALEKSANDRA PRIJOVIĆ IZAŠLA U JAVNOST I PRIZNALA DA IMA PROBLEM: Filip Živojinović ju je uvukao u sve, sada ne može da se zaustavi!

Autor:

Zabava

24.04.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Aleksandra Prijović otvoreno je govorila o svom problemu!

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ IZAŠLA U JAVNOST I PRIZNALA DA IMA PROBLEM: Filip Živojinović ju je uvukao u sve, sada ne može da se zaustavi!

Foto: Republika

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Folk zvezda, Aleksandra Prijović, gostovala je u emisiji "Ekskluzivno", gde je govorila novom albumu, ali i dešavanjima u privatnom životu i bračnim pikanterijama.

Aleksandra je, na samom početku, otkrila da je veliki fan serija, a onda se osvrnula na nešto što joj predstavlja problem:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

 

- Ja najviše volim da gledam serije, ali je problem kada krenem, ne mogu da se zaustavim. Pre izvesnog vremena sam odlučila da uzmem par slobodnih vikenda za snimanje spotova, da provedem vreme sa porodicom, ali samo na Filipovo insistiranje, počela da gledam jednu novu seriju. Rekla sam mu, nemoj to da mi radiš, znam šta me čeka. On mi je rekao "Pogledaj samo prvu epizodu". Evo šta se desilo, počela sam da gledam u šest popodne i gledala do četiri ujutru. Sutradan sam od deset ujutru gledala do četiri popodne. Za dva dana sam odgledala 22 epizode. Zato i kažem, bolje da ne počinjem jer ne mogu da se zaustavi - rekla je kroz osmeh Aleksandra u emisiji "Ekskluzivno".

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading