LUK BLEKU STIŽE POJAČANJE, SA OVOM PEVAČICOM OSVAJA POBEDU: Konstrakta pada u drugi plan, ona ima SPECIJALNO SRPSKO REŠENJE!

Autor:

Zabava

24.04.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogu i da izađem iz bine! On peva "samo mi se spava", a ja ću da ih sve probudim! Bićemo pun pogodak za Evropu i nešto inovativno, tvrdi pevačica.

LUK BLEKU STIŽE POJAČANJE, SA OVOM PEVAČICOM OSVAJA POBEDU: Konstrakta pada u drugi plan, ona ima SPECIJALNO SRPSKO REŠENJE!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Nada Topčagić poručuje da bi rado s ovogodišnjim predstavnikom Srbije Lukom Blekom otišla na Evroviziju jer veruje da bi Evropa bila oduševljena da ih vidi zajedno, a već unapred ima plan da u bekstejdžu gostima služi domaću rakiju! Pevačica za Republiku tvrdi da bi ona na ovom takmičenju bila atrakcija, te i da ne bi bilo loše da s Lukom Ivanovićem čak bude i na bini.

Foto: Youtube.com RTS printscreen

Luke Black je ovogodišnji predstavnik Srbije na Evroviziji

 


- Hoću da me Luk Blek zove da budem gost na njegovom nastupu na Evroviziji. Mogu da izađem negde iz bine i da zapevam drugi deo refrena. Mislim da ovako nema velike šanse da Srbiji donese pobedu, ali sa mnom je već druga priča. Ja ću glasom i stasom da šokiram Evropu do te mere da, ako ne pobedimo, visoko drugo mesto bi nam bilo zagarantovano. On peva u pesmi "samo mi se spava", a ja ću da izađem i sve da ih probudim, mislim da bi to bio pun pogodak i nešto inovativno. Svi će da se pitaju ko sam ja i šta se dešava. U bekstejdžu ću da služim moju domaću rakiju i, verujte, uspeh nam je zagarantovan. Nosim sve moje domaće stvari iz bašte i špajza - kaže Nada, koja je i ranije imala oštre komentare o srpskim predstavnicima na pomenutom takmičenju:

Foto: printscreen/facebook/Nada Topcagic

Nada Topčagić

 

 


- Davno je trebalo da odem na Evroviziju, gori od mene su išli i nisu ništa uradili. Sećate se da sam ja već pričala da sam osmislila nastup. Šijem sve što mi treba i spremam pesmu, pa dogodine prvo Beovizija, pa Evrovizija. O nameštanju da ne pričamo! Svake godine izbije neki skandal na RTS, da li vam to govori nešto?! Mislim da zaposleni rade dobro svoj posao, ali je nerealno da svake godine nekoliko meseci unapred znamo ko će da pobedi. Ajde što ume da bude namešteno, ali bar da pošaljemo nekoga ko će da pobedi!


Konstrakta me je jedino oduševila

Topčagićka je prošle godine više puta rekla da joj je Ana Đurić Konstrakta, koja nas je predstavljala u Torinu s pesmom "In corpore Sano", bila favorit, te i da je i s njom trebalo da bude na bini.

Foto: Printscreen Instagram/konstrakta

Ana Đurić Konstrakta

 


- Prošle godine sam rekla koliko me je Konstrakta oduševila. Samo nisam mogla odmah da joj upamtim ime, pa sam je zvala Komprosta! Htela sam s njom da idem na Evroviziju, ali, eto, nije me zvala. Svakako je bila neobična, što se i pokazalo na kraju jer se visoko plasirala. Evropa tako nešto traži, a ne da odemo tamo i stojimo kao neki stalak. Treba da se pokaže autentičnost i umetnost i pobeda je zagarantovana.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading