OVU POZNATU VODITELJKU JE MAŠAN LEKIĆ OSTAVIO ZBOG 13 GODINA MLAĐE: I dalje nosi njegovo prezime, a zbog njenog izgleda svima ''padaju vilice''! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.04.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mašan Lekić sa poznatom voditeljkom ima ćerku.

OVU POZNATU VODITELJKU JE MAŠAN LEKIĆ OSTAVIO ZBOG 13 GODINA MLAĐE: I dalje nosi njegovo prezime, a zbog njenog izgleda svima ''padaju vilice''! (FOTO)

Foto: Promo

Mašan Lekić

Voditelj Mašan Lekić pre nekoliko godina se razveo od supruge Mire Lekić, poznate televizijske voditeljke sa kojom ima ćerku Miu.

Foto: Privatna arhiva

Mašan Lekić sa 13 godina mlađom izabranicom

Njih dvoje su tačku na svoj brak stavili 2020. godine, a onda otpočeo romansu sa drugom koleginicom Kristinom sa kojom ima ćerku Zoi, a sada čekaju drugo zajedničko dete.

Pričalo se da je Mašan napustio porodični dom, ali da je sa Mirom ostao u kontaktu zbog ćerke. Ono što je za Lekićevu bivšu suprugu karakteristično, jeste izgled kojim pleni kada god se pojavi, te je neretko obasipaju komplimentima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mira Lekic (@miarima_)

 

Lepa voditeljka je jednom prilikom progovorila o razvodu sa Mašanom za naš portal.

- Promena se odnosi na to da još više volim sebe i druge. Razvod ne posmatram sa težinom. To je samo jedna od životnih lekcija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading