ĆUREĆE NOGICE JE VEZIVALA CRVENIM KONCEM I POTAPALA! Vojaž imao jeziv susret sa CRNOM MAGIJOM: Dve nedelje išao u crkvu svaki dan!

Autor:

Zabava

24.04.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojaž otkrio da je prisustvovao pokušaju bacanja crne magije.

ĆUREĆE NOGICE JE VEZIVALA CRVENIM KONCEM I POTAPALA! Vojaž imao jeziv susret sa CRNOM MAGIJOM: Dve nedelje išao u crkvu svaki dan!

Foto: Instagram.com

Vojaž

Poznati mladi reper Mihajlo Veruović Vojaž otkrio je da je jednom prilikom prisustvovao bacanju crne magije i to na njegovog druga.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Vojaž o drugu i crnoj magiji

- Tog dana sam pozvao ortaka da blejimo kod mene, bilo je lepo vreme i rešili smo da sedimo na terasi i da gledamo šta se dešava... Blejimo i gricam semenke. Znate kako je kod nas u blokovima, sve terase se vide međusobno i dok smo nas dvojica tako blejali, videli smo da se jedan od žbunova čudno pomera. Gledali smo ko se tu šunja sve do trenutka dok iz žbuna nije izašla riba, koja je počela da baca neke dal su ćureće ili pileće nogice ili šta već, na terasu tog mog ortaka. Shvatili smo da ona želi da mu baci crnu magiju. Istina je da smo tada vrištali od smeha, ali se na kraju ispostavilo da je probala da mu baca crnu magiju, jer je te nogice uvijala u crveni konac, potapala ih u ko zna šta i bacala mu na terasu. Ovaj moj ortak se totalno isparanoisao, dve nedelje je išao u crkvu svaki dan - prenosi Skandal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading