MUŠKARCI ODLEPILI ZA NOVOM MARINOM VISKOVIĆ: Pevačica skupila hrabrost za ovaj korak, pa ponosno izašla u javnost! (VIDEO)

Autor:

Zabava

23.04.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok transformacija Marine Visković izazvala buru na društvenim mrežama!

MUŠKARCI ODLEPILI ZA NOVOM MARINOM VISKOVIĆ: Pevačica skupila hrabrost za ovaj korak, pa ponosno izašla u javnost! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Popularna pevačica, Marina Visković, oduvek je izgledala kao milion dolara, a ona se trudi da uvek publici ponudi nešto drugačije i novo.

Naime, danas je na svom Instagram profilu objavila fotografiju, kojom je pratioce obavestila da više nema dugu crnu kosu, po kojoj je, između ostalog, prepoznatljiva.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

 

Marina je odlučila da skrati kosu i malo je posvetli, a komplimenti nisu izostali ispod fotografije. Komentari su se samo nizali, a svaki je bio u superlativu, pa se može reći da je publika prihvatila ovu promenu.

Takođe, zna se da kod žena obično promena frizure ide uz promenu ljubavnog statusa, a da li je i kod Marine ovo slučaj - ostaje nam samo da nagađamo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading