"TUŽNI STIHOVI SU RASPLAKALI MNOGE" Iza pobedničke pesme ovog takmičenja krije se TRAGIČNA životna priča Laće Radulovića!

Autor:

Zabava

23.04.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Bogićević je osvojila prvu nagradu na festivalu "Beogradsko proleće", a iza stihova njene pesme krije se ovo!

"TUŽNI STIHOVI SU RASPLAKALI MNOGE" Iza pobedničke pesme ovog takmičenja krije se TRAGIČNA životna priča Laće Radulovića!

Foto: instagram.com

Pop pevačica Tijana Bogićević nastupila je sinoć na festivalu "Beogradsko proleće". Ona se predstavila numerom "Krila od dima", koju je napisala Sara Milutinović. Tijana je osvojila prvo mesto na ovom takmičenju.

Kako izvor navodi, iza ove pesme se krije priča o tragičnoj smrti Milana Laće Radulovića, a Sara ju je napisala kad je saznala da je on preminuo.

Republika

Foto: ATA Images

Milan Laća Radulović

- Pesmu “Krila od dima” napisala je Aleksandra Sara Milutinović u trenutku kada je saznala da je umro njen dugogodišnji prijatelj, saradnik i drug Milan Radulović Laća.  “Krila od dima” je emotivna pesma koju je Tijana Bogićević, kao jedan od najsnažnijih vokala na našoj estradi, donela na poseban i moćan način. Zbog tužnih stihova na generalnoj probi “Beogradskog proleća” neki od prisutnih su i zaplakali - ispričao je izvor za 24Sedam.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Tijana Bogićević

Sara je napisala neke od najvećih hitova domaće muzike, a retko kad otkriva šta se krije iza njenih pesama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading