LUNINI FANOVI SU MI JAVILI DA MI JE MAJKA UMRLA: Snimaće se FILM po životu Milana Miloševića, voditelj progovorio o ZADRUGARIMA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.04.2023

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj otkrio da mu se javio poznati glumac, koji želi da ekranizuje njegov život!

Voditelj Milan Milošević bio je zvanica na jednom gradskom događaju, gde je došao da podrži kolegu, a za Republiku je otvorio dušu i progovorio o aktuelnostima u svom životu. Voditelj se prvo osvrnula na svoju gala proslavu rođendana, gde su zvanice bile pozvane da donesu koverte s novcem.

- Kako ne, mogao bih da slavim novi. Krenule kovertke. Zadovoljavajuće su bile, dva puta sam masturbirao. Šalim se. Ne pada mi na pamet da otkrijem koliko, neću da ih kompleksiram. Moj rođendan je događaj, postao biznis, svi hoće da dođu, ja ih i ne znam. Šta da kažem... Da mi kupe parfem? Bolje da mi daju koverte, pa da ja kupim. Zvao sam Jovanu Jeremić, ali je išla na zimovanju, na Jahorini, doneće mi poklon ovih dana - rekao je Milošević.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Milan Milošević

Milan je progovorio i o odmoru koji planira ovog leta, a potom otkrio i da li će u svoju buduću emisiju zvati zadrugare.

Idem na more da odmaram dušu, spremam se za novi posao od septembra. Goreće Balkan. Imaću preko 20 saradnika, biće ozbiljan projekat. Neću zvati zadrugare, samo zadrugare koji su se ostvarili i na drugim poljima. Kao što sam ja ušao kao novinar i pokazao da je to to. Ali samo zadrugari, ne - ispričao je voditelj.

Milan se osvrnuo i na pomirenje sa Kristinom Kijom Kockar, pa otkrio da piše knjigu o svom životu, po kojoj će biti snimljen i film.

- Pomirenje sa Kijom se desilo pre 7 meseci, samo se nismo slikali. Svako svoje obaveze, tamo, vamo, ali smo se stalno kuckali. Pripremam knjigu o svom životu, a jedan poznati glumac mi je ponudio da on uređuje film koji će se snimiti o mom životu i životu moje majke. Ja bih voleo da se zove "Heroina", oboje smo heroine - otkrio je Milan.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Milan Milošević

 

Na samom kraju otkrio je kakve je sve pretnje dobio od fanova zadrugara.

- Meni prete sa pravih profila, imenom i prezimenom. Katastrofa. Jedno jutro su me nazvali u 7 sati na mobilni. Ja se javim, kažu mi: "Majka Vam je preminula". Ja se odsečem. Ne znam koga da zovem, prvo zovem fiksni kod kuće i ona se javlja. Ja kao: "Sad mi javiše da si umrla". Tek posle mi je stiglo šta je to. Redovno su me zvali u dva ujutru: "Mama ti leži u sobi broj pet, puno pozdrava od Luninih fanova". Ja u kola, kod mame pravo. To su bili ozbiljni fanatici, pisali mi po kolima. Oni misle da ja pričam sve ono u svoje ime, naravno da ne - rekao je Milan.

Ceo intervju pogledajte klikom na link na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading