TRAGIČNA PRIČA BALAŠEVIĆEVIH ĆERKI! Pre Jovane, Jelena je bila ŽRTVA NASILJA: Najgore je ćutati o tim stvarima!

Autor:

Zabava

17.04.2023

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

2015. godine javnost je saznala za njen slučaj!

TRAGIČNA PRIČA BALAŠEVIĆEVIH ĆERKI! Pre Jovane, Jelena je bila ŽRTVA NASILJA: Najgore je ćutati o tim stvarima!

Foto: Youtube/verax, ATA Images

Vest da je glumica Jovana Balašević, ćerka pokojnoj kantautora Đorđa Balaševića, prijavila svog nevenčanog supruga Aleksandra Jovanovića za nasilje u porodici danas je obišla region. Ona se oglasila i priznala da je postupak protiv njega u toku.

Republika

Foto: Youtube/SUPERSTAR TV, MC.rs

Jovana Balašević i Aleksandar Jovanović

- Ništa ne bih na tu temu govorila, zbog dece i porodice. Tačno je da sam prijavila muža, postupak je u toku. To je sve što za sada mogu da kažem, razumite me - poručila je Jovana za Blic.

Ovaj slučaj je sve podsetio na nasilje koje je doživela njena sestra Jelena, za šta je javnost saznala 2015. godine. Tada je cela porodica stala uz nju, a ona je izjavila da je bitno da porodica pruži podršku žrtvi.

Republika

Foto: printscreen/facebook.com

Jelena Balašević

- Moja sestra se oglasila povodom nasilja u porodici. O tim stvarima je najgore ćutati, ali kada se progovori, mogu da se reše problemi. Podržavam žene koje javno govore o tome, jer najgore je o tim stvarima ćutati. Kriva je sredina koja vidi, koja neće da se meša. Treba se umešati, a nekada ni to nije dovoljno. Razumem i muškarce koji su narušenog autoriteta zbog teškog sticanja novca, nije ni njima lako, ali to je disbalans koji treba postići. Najvažnije je pričati o svemu tome - poručila je tada Jovana u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Ona je tada prijavila nasilje, ali je izjavila da ju je godinama bilo sramota da priča da ga je doživela. Pričala je da je sve krenulo vređanjem, potom odgurivanjem, a nakon nekog vremena ju je on prvi put i ošamirao. Kleo se da se to neće ponovoiti, a nakon naredna dva šamara ona je pokupila stvari i napustila nasilnika.

Republika

Foto: youtube.com/Stav Ulice

Jelena Balašević

Podsetimo, kako je Telegraf saznao, Jelena je došla u stan u Ulici Ilije Ognjanovića u kom je živela sa suprugom, da pokupi stvari i da se iseli, tada je došlo do verbalnog obračuna kada je Aleksandar izrekao niz uvreda, a potom je Jovanu zaključao u stan i rekao joj da neće izaći odatle i da zove policiju.

Jovana je potom pozvala majku, koja je kontaktirala policiju, a ubrzo nakon toga, Jovanović je otključao stan i pustio ju je da izađe. Jovana je policiji rekla da već godinama trpi psihičko nasilje i da je Jovanović naziva ludačom, te da joj govori da treba da se leči i da pije lekove. Inače njih dvoje iz vanbračne zajednice imaju dvoje maloletne dece.

Republika

Foto: ATA images, MC RS

Jelena Balašević i Aleksandar Jovanović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading