TRUDNA LUNA I MARKO PRESEKLI: Doneli zajedničku odluku, sada je sve jasno, nema više DILEME!

Autor: P. R.

Zabava

17.04.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Par otkrio početno slove svoje druge naslednice koja uskoro stiže na svet!

TRUDNA LUNA I MARKO PRESEKLI: Doneli zajedničku odluku, sada je sve jasno, nema više DILEME!

Foto: Instagram.com

Luna Đogani, Marko Miljković

Pobednica druge sezone rijalitija "Zadruga", Luna Đogani, i njen izabranik Marko Miljković čekaju svoje drugo dete, a vest o trudnoći uspeli su da sakriju prva tri meseca, međutim, bivši zadrugar otkrio je detalje o novoj prinovi.

Naime, estradni par će dobiti još jednu devojčicu, a dok Luna svakodnevno uživa u trudnoći, Marko je ispričao kako se trudi da pomaže svojoj ženi oko svega.

- Sve poslove radim u kući, naročito sada kada je trudna i, naravno, ničega me nije me sramota. Nikada mi Luna ni zbog čega nije pridikovala, a nisam ni ja njoj - kazao je Miljković koji je ispričao da li nekada angažuju kućnu pomoćnicu:

Republika

Foto: Instagram.com

Luna Đogani i Marko Miljković

- Imamo kućnu pomoćnicu već tri godine unazad, ona je tu da pomogne kada imamo poslovne obaveze i snimanja, ali se trudimo da ćerkica provodi što više vremena sa nama.

Ime naslednice su, kako kaže, već smislili, ali za sada ne žele da ga otkrivaju. Ipak, Marko je odao prvo slovo imena koje će dati drugoj ćerki.

- M. M. i L. M. Dali smo im prva slova naših imena Mia - Marko i Luna - L. Tako da će se devojčica zvati na slovo L - ostao je tajanstven Miljković u razgovoru za Informer.

Republika

Foto: Instagram.com

Luna i Marko

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading