BRUTALNA TUČA NA NASTUPU BOBANA RAJOVIĆA! Izbio SKANDAL, obezbeđenje PALICAMA PREBIJALO goste, uletela i policija! (VIDEO)

Autor:

Zabava

15.04.2023

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na nastupu Bobana Rajovića u Hercegovini izbio je skandal.

BRUTALNA TUČA NA NASTUPU BOBANA RAJOVIĆA! Izbio SKANDAL, obezbeđenje PALICAMA PREBIJALO goste, uletela i policija! (VIDEO)

Foto: ATA Images, twitter/doznajemo

Boban Rajović nastupao je poznatoj diskoteci u Hercegovini na katolički Uskrs, 9. aprila ove godine kada je izbio neviđeni skandal.

Naime, najpre je došlo do fizičkog obračuna gostiju i obezbeđenja, koje je palicama tuklo prisutne, a onda se umešala i policija.

Republika

Foto: twitter/doznajemo

Tuča izmešu obezbeđenja i gostiju

Tim povodom su se  oglasili i iz Ministarstva unutrašnjih poslova HNK su se oglasili, prenosi portal ATV.

- Patrola policije dojavila je da je došlo do narušavanja javnog reda i mira, ispred ugositetljskog objeta “No Limit”. Izlaskom na lice mjesta je utvrđeno je da je unutar objekta, čuvar D.B. rođen (1984.) iz Mostara, fizički napao i naneo telesne povrede, A.M (1998), M.M. (1995) i I.T. (2000) sva trojica iz Imotskog – rečeno je iz MUP-a.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading