"ČOVEK JE ŠUTIRAO, PLJUVAO, ŠAMARAO, UDARAO..." Nikola Rokvić poslao snažnu poruku na Veliki petak, njegove reči REŽU! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

14.04.2023

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Objava nikoga nije ostavila ravnodušnim!

"ČOVEK JE ŠUTIRAO, PLJUVAO, ŠAMARAO, UDARAO..." Nikola Rokvić poslao snažnu poruku na Veliki petak, njegove reči REŽU! (FOTO)

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Nikola Rokvić

Na najtužniji dan u hrišćanstvu Veliki petak oglasio se pevač Nikola Rokvić koji je na Fejsbuku uputio moćnu poruku svima iz koje svako može da izvuče i veliku pouku.

- Na današnji dan čovek je osudio Boga. Na današnji dan čovek je šutirao, udarao, pljuvao, šamarao i na kraju razapeo bezgrešnoga! Na današnji dan čovek je ubio Bogočoveka koji je došao na ovaj svet da isceli bolesne, da očisti gubave, pruži vid slepima, vaskrsne mrtve… Čovek svakim danom ubija Boga svojom mržnjom, svojom pohlepom, zajedljivošću, ogovaranjem i hranjenjem svoga ega - napisao je.

 

 

- A Gospod šta radi? Svakodnevno vaskrsava i traži od nas samo pokajanje i težnju da budemo bolji da te grehe ne ponavljamo… A mi, mi to nećemo… Ne želimo… I šta da očekujemo? Dobro? Teško bez iskrenog pokajanja i preumnjenja… Zato se molim da će Gospod Isus Hristos kada dođe vreme ,kada svako od nas ode i kada nam se zatraži odgovor za sve naše postupke, da će i tada kao blag i čovekoljubiv, ponoviti svoje reči oprosti im Bože, nisu znali šta čine.

Podsetimo, Nikola i cela porodica Rokvić poštuju veru i tradiciju. U njihovom domu se slave svi praznici, a nedavno su i pomogli obnovu crkve u rodnom mestu Marinka Rokvića u Bosni i Hercegovini.

Foto: ST/N. MANDIĆ

Marinko Rokvić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading