NATINE SESTRE KRIVE ZA NJENE PROPALE BRAKOVE? Bekvalčeva otkrila ISTINU o odnosu sa porodicom!

Autor:

Zabava

13.04.2023

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac progovorila je o odnosu sa sestrama.

NATINE SESTRE KRIVE ZA NJENE PROPALE BRAKOVE? Bekvalčeva otkrila ISTINU o odnosu sa porodicom!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Nataša Bekvalac

Pevačica Nataša Bekvalac ne krije da je svesna da bi projekat snimanja njene porodice imao veliki odziv kod publike, ali da nije spremna za to.

- Ne bi bilo potrebe da se rijaliti režira kada smo nas tri u pitanju. Život svakodnevno najbolje režira, a ja sam zahvalna što je moj ovako sadržajan, često smešan i zabavan, prepun uspona i padova. Jedino čega u našoj porodici nikada ne manjka - to je ljubav. Ipak, nisam sigurna koliko sam spremna da svoj život dam na tacni, iako sam pravo na privatnost potpuno izgubila, nažalost - priča Nataša i dodaje da je ponosna na svoju porodicu, pre svega na sestre Kristinu i Draganu.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Nataša Bekvalac o snimanju rijalitija

- Mislim da svako iskustvo, pa i ono iz detinjstva, doprinosi da danas budemo ovo što jesmo. Veoma sam ponosna na puteve kojima nas tri koračamo, na odnos koji imamo i na našu decu. Mislim da je ženska samostalnost veoma važna, na to sam posebno ponosna kod nas tri. Ali isto tako dolazi i do razmirica između nas. Kristina i ja češće dolazimo u sukobe jer radimo zajedno, ali na kraju sve bude vrlo smešno. Moje sestre su moja najveća podrška i moć, moć najčvršći oslonac, moji partneri u dobru i zlu. Boze, možda zato nisam u braku (smeh).

Foto: instagram.com/draganabekvalac72

Nataša Bekvalac sa sestrama

- Najvažnija je podrška porodice. Ne samo meni kao samohranom roditelju, već generalno, njihova podrška mi je potrebna za svaku sferu mog života. Najveću moć i ljubav porodice osetila sam u svojim najtežim momentima - zaključuje Nataša Bekvalac, prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading