BAJA MALI KNINŽA OTKRIO ODAKLE CRPI INSPIRACIJU! Pevač priznao: Bio sam OPSEDNUT Rusijom i Staljinom!

Autor:

Zabava

14.04.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo je poznato da je Baja Mali Knindža voleo i čitao rusku književnost koja mu je pomogla da nastanu neki od njegovih najpopularnijih hitova.

BAJA MALI KNINŽA OTKRIO ODAKLE CRPI INSPIRACIJU! Pevač priznao: Bio sam OPSEDNUT Rusijom i Staljinom!

Foto: printscreen/TV Happy

Baja Mali Knindža

Popularni folker Mirko Pajčin, poznatiji kao Baja Mali Knindža, obožavan je širom regiona, a malo je poznato da je inspiracija za njegove hitove zapravo potekla iz ruske književnosti.

Foto: printscreen/TV Happy

Baja Mali Knindža

Iako je započeo karijeru u kafanama i klubovima, Bajine pesme su kombinacija tradicije i modernih zvukova.

- Narodna muzika je bila tu odmalena. Tata je svirao neke instrumente, svi dobro pevaju kod mene. Svi Pajčini pišu pesme, to nije baš strano. Ja sam bio opsednut ruskom književnošću, Rusijom, Jesenjinom, Staljinom - rekao je Knindža, pa otkrio da je i sam bio prvo pesnik, pa tek onda pevač:

Foto: printscreen/instagram.com/bajamaliknindza_official

Baja Mali Knindža o pesmama

- Ja sam iz čistog zezanja počeo da pevam jer sam pisao mnogo dobre tekstove, a inače sam bio pesnik. Kada sam osetio da neko ne može da donese to što sam ja hteo, rekao sam da ću ja, makar, dušu da ubacim u to. Kada sam prvi put čuo: "Božić je, pucaju prangije" u Knez Mihailovoj, rekao sam da sam uspeo!
On se zatim osvrnuo na detalje sa samog početka karijere.

- Mnogo je teško bilo u moje vreme. Radio Beograd 202 napravio je od mene nekog koga znaju. Inače, bio sam mnogo medijski satanizovan, ali sam uspeo sam da napravim da gde god se pojavim bude puno. Ima ta neka žica između mene i naroda - zaključio je Baja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading