PRVI PUT PRED KAMERAMA NAKON POROĐAJA! Nije kraj slavljima, Đokovićeva snajka najavila LUDU ŽURKU! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.04.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imaju povoda za slavlje!

PRVI PUT PRED KAMERAMA NAKON POROĐAJA! Nije kraj slavljima, Đokovićeva snajka najavila LUDU ŽURKU! (FOTO)

Foto: PrintscreenInstagram

Saška Veselinov, supruga Đorđa Đokovića, se porodila pre tri nedelje i na svet donela sina Aleksandra. Danas je prvi put nakon porođaja stala pred kamere i otkrila kako se snalazi u ulozi majke.

Republika

Foto: Printscreen/K1 TV

Saška Veselinov

- Osećam se odlično što kod kuće imam malu bebicu koja mi svakodnevno izmamljuje osmeh na lice, ali i što se nakon godinu dana mukotrpnog rada, ostvarila moja želja i sve na čemu sam radila sve do sada - rekla je Saška i otkriva kakav je Aleksandar kao beba:

- Smatram da kako se roditelji ponašaju u kući, takva je i beba. Ona poprima tu energiju, a mi smo svi stvarno složni. Aleksandar je miran, spava, jede, jako je umiljat, a mama koristi svaki trenutak da može da ga gnjavi - ispričala je Saška kroz osmeh i otkriva da je uspela da ostvari svoju želju i otvori salon.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Saška Veselinov i Đorđe Đoković

- Salon se sa stoji iz tri dela. U prvom se nalaze ekskluzivne venčanice. Udrugom delu salonu, nalazi se šop u kome možete kupiti neki od mojih dizajniranih kupaćih kostima, haljine za mature, za žurke, kožna kolekcija, dok je treći deo napravljen kao salon za ulepšavanje. Devojke u ovom salonu mogu da iznajme haljinu ili da je kupe, a potom da se prepuste kod profesionalca u šminkanju - poručila je Saška i dodala da uskoro planira i da proširi asortiman.

- Uskoro ćemo u naš asortiman ubaciti dekoraciju, muška odala, želim da tu ponudu proširim na razne frontove - rekla je Saška Đoković u emisiji "Vikend iz Prvog reda" i otkrila da će ona i Đorđe svakog 12. septembra praviti žurku povodom godišnjice braka, jer su njihovi prijatelji bili oduševljeni slavljem, a upravo na tim gala proslavama - planira da ponese i neku haljinu iz svog salona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading