GODINE JOJ NE MOGU NIŠTA! Majka poznatog pevača otvorila ONLIFANS, odmah ZAPRETILA tužbama! (GALERIJA)

Autor: M. P.

Zabava

08.04.2023

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlučila da unovči svoju slavu!

GODINE JOJ NE MOGU NIŠTA! Majka poznatog pevača otvorila ONLIFANS, odmah ZAPRETILA tužbama! (GALERIJA)

Foto: instagram.com/blondi_zvezda_rijalitija

Suzana Perović Blondi, bivša zadrugarka i majka poznatog pevača Sava Perovića, pre nekoliko dana je donela odluku da otvori svoj Onlifans profil. Ona je samo jedna u nizu bivših rijaliti učesnica koje su odlučile da na ovaj način unovče svoju slavu.

Republika

Foto: Printscreen RED TV

Suzana Perović Blondi

Blondi, koja je i ranije bila poznata po svojim vrelim fotografijama, za samo nekoliko dana dobila je više hiljada pretplatnika na ovoj platformi. Zbog ovoga i mogućnosti da joj se fotografije ukradu i podele bez dozvole, Blondi je upozorila sve koji nameravaju da ovo urade da će ih krivično goniti.

Svako preuzimanje slika bez dozvole biće sudski procesuirano. Krivično delo jer ovo je firma. Plaće se porez. Ako upotrebiš nešto bez dozvole, podrazumeva se da je krađa. Da ne biste došli u takvu nepriliku. U šali čovek naj*be. Nisam takav čovek, uvek volim da kažem - ne volim da uništim čoveka, hvala! - poručila je Blondi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading