POSEBAN DATUM ROĐENJA I IME! Luna i Marko progovorili o DRUGOJ naslednici, zbog OVOGA je njegov otac VRIŠTAO od sreće!

Autor:

Zabava

06.04.2023

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoganijeva otkrila koliko joj se druga trudnoća razlikuje od prve!

POSEBAN DATUM ROĐENJA I IME! Luna i Marko progovorili o DRUGOJ naslednici, zbog OVOGA je njegov otac VRIŠTAO od sreće!

Foto: Youtube.com printscreen

Nakon što je pokazala koliko brine o svojoj drugoj trudnoći zbog spontanog pobačaja koji joj se dogodio prošle godine, pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani je otkrila i koliko joj je ova trudnoća drugačija od prve. Podsetimo, Luna i Marko Miljković već imaju ćerku, kojoj su dali ime Mia, a bračni par je već smislio ime i za drugu ćerku.

Republika

Foto: ATAImages

Luna Đogani i Marko Miljković

- Ja sam u 14. nedelji. Sačekali smo da prođe taj rizičan period zbog situacije koja je bila ranije. Danas sam bila na pregledu i sa bebom je sve u redu. Prva tri meseca su mi protekla lagano. Sa Miom mi je baš bilo muka, sve do sad u ovoj trudnoći nisam imala mučnine. Par dana se osećam malo lošije. Ne vidite, ali ja imam dve groznice oko usana, bleda sam i umorna, kao da mi je naglo pao imunitet, pa me sve nešto muči. Moram da pijem vitamine. Drugačije je. Sa Miom sam putovala, spavala i odmarala, sad opet imam dete koje zahteva pažnju. Bebica je već porasla. Može da se vidi, mala je. Još uvek ne znamo na koga liči, ali za par nedelja biće i to - istakla je Luna.

Marko je otkrio da je termin za porođaj samo par dana nakon njegovog rođendana.

Republika

Foto: Instagram.com

Luna Đogani i Marko Miljković

- Lunin termin je 7-10 dana posle mog rođendana. U svakom slučaju beba će biti najverovatnije isti horoskopski znak kao ja, Vaga. Već nekoliko meseci imamo znamo kako će nam se devojčica zvati, ali to ne želimo još uvek da otkrivamo. Pravi prirodni termin za porođaj je 12. oktobar kad je moj otac rođen. Tata je bio toliko srećan - otkrio je Marko, na šta se Luna nadovezala:

- Plakalo mi se, boleo me je stomak, jela sam,. iskočile su mi bubuljice. Došla sam jedan dan, počela da plačem, Marko me je pitao što si takva. On mi kaže da nisi trudna. Ja sam mislila nema šanse. Nagovorio me je da kupim tekst, jer je tvrdio da nisam sva svoja - rekla je Luna na Jutjub kanalu bračnog para.

Republika

Foto: Instagram.com

Luna i Marko

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading