TREBALO JOJ JE VREMENA DA GA ZAVOLI! Suzana Mančić progovorila o BRAKU sa Simeonom, zbog ovoga je srećna što NE ŽIVI sa njim!

Autor:

Zabava

06.04.2023

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje je osvoja nesvakidašnjim potezima!

TREBALO JOJ JE VREMENA DA GA ZAVOLI! Suzana Mančić progovorila o BRAKU sa Simeonom, zbog ovoga je srećna što NE ŽIVI sa njim!

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Naša poznata voditeljka Suzana Mančić sledeće godine obeležava čak 50 godina karijere, a povodom ovog velikog jubileja planira i da organizuje posebnu proslavu. Suzana, čije je srce pre 23 godine osvojio Grk Simeon Ocomokos, otvorila je dušu i otkrila da li joj je teško u ljubavi na daljinu, pa se dotakla i svoje karijere.

Republika

Foto: ATA Images

Suzana Mančić

Sreća što ne živimo zajedno, ne slušamo istu muziku. Veoma je zauzet, i nema vremena da sluša bilo šta, kada hoće da se opusti, voli da sluša klasiku. Obilazimo evropske festivale klasične muzike, tu se slažemo. Kavaljer je, ima šarma, osvojio me je drugačiji pristup, od onog koji imaju naši muškarci. I dalje zna da mi udeli komplimente, kao i ja njemu. Ti momenti kada smo zajedno, fini smo jedno prema drugom, to su prednosti razdvojenog života - ispričala je Suzana za Blic i dodala:

On meni kaže da se uvek smejem, i da mu je divno pored mene. Verovatno ga je osmeh i osvojio, kao i kompletna moja pojava pre 23 godine, što se njega tiče, to je bila ljubav na prvi pogled, a meni je trebalo malo vremena, nisam se prevarila i napravila sam dobar izbor.

Republika

Foto: instagram.com/mancic.suzana

Suzana Mančić

Svaki Suzanin dan počinje isto, a radost joj donosi i šetnja psa Noe.

Slušam radio na kome nema mnogo priče i moja plejlista je period osamdesetih godina, najviše volim da slušam muziku uz koju sam odrasla. Ustanem, pustim radio, ćerke kada se probude ga utišaju i tako ceo dan mi uz muziku. Noa me izvuče napolje i kada mi se ne šeta, sa njim idem na moje imanje u Moštanici gde on po ceo dan trči. Za svoje godine izgleda jako dobro, kao i ja, isti smo - našalila se voditeljka.

Na samom kraju je otkrila i šta planira da uradi povodom jubileja.

Sve ide kako želim, ono što ne ide, ne mogu da promenim, pa se ne sekiram. Sledeće godine će biti 50 godina moje karijere, planiram kako ću to da obeležim. Imam raznih ideja, nadam se da će biti lepo i dostojno tih godina. Nisam bila pevač sa hitovima da me je pesma održala, vodila me je znatiželja, vođenje lotoa, da učestvujem u komercijalnim komedijama, proputovala sam ceo svet - zaključila je Mančićeva.

Republika

Foto: instagram.com/mancic.suzana

Suzana Mančić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading