PEVAČ TRPI JAKE BOLOVE: Prebačen u drugu bolnicu, lekari se bore za njegov život!

Autor: A.I

Zabava

04.04.2023

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasmin je krajem marta rekao da ima karcinom kostiju i u fazi je borbe za život.

PEVAČ TRPI JAKE BOLOVE: Prebačen u drugu bolnicu, lekari se bore za njegov život!

Foto: PrintscreenJutjub/Nikad nije kasno

Pevač Jasmin Stavros (68) iz Vinogradske bolnice krajem prošle nedelje prebačen je u KBC Rebro u Zagrebu gde će da nastavi lečenje, po preporuci lekara.

- Pacijent se nalazi kod nas na lečenju. Kao i za svakog pacijenta, činimo sve kako bi mu pomogli u oporavku. Trenutno je na  zračenju, a o ostalim detaljima lečenja ne mogu da govorim - rekao je specijalist radioterapije i onkologije, prof. dr Fedor Šantek za 24sata.hr.

Republika

Foto: PrintscreenJutjub/Nikad nije kasno

Jasmin Stavros

Pevač trpi jake bolove, ali je optimističan i veruje u oporavak. Njegova supruga je ranije lečena od raka u KBC Rebro i potpunosti je izlečena, nezvanično pišu hrvatski mediji.

Podsećamo, Jasmin je krajem marta rekao da ima karcinom kostiju i u fazi je borbe za život.

- Sve me boli, leđa najviše. Stalno sam u bolnici, nisam otad išao kući. Loše se osećam, bole me leđa, sve. Svakakve lekove protiv bolova mi daju, nešto pomogne, a nešto ne - rekao je Staki.

Pevač je tada zvučao umorno, iscrpljeno, ali i optimistično. Bilo mu je jako žao što je morao otkazati koncerte, iako su mu svi govorili da je njegovo zdravlje sada najbitnije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading