RANI RADOVI NATAŠE AKSENTIJEVIĆ: Voditeljka se skidala gola, pa izvodila striptiz, bila deo "bande"! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.04.2023

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Nataša Aksentijević krije burnu prošlost.

RANI RADOVI NATAŠE AKSENTIJEVIĆ: Voditeljka se skidala gola, pa izvodila striptiz, bila deo "bande"! (FOTO)

Foto: youtube printscreen

Natašu Aksentijević svi smo zapamtili po ulozi voditeljke u emisiji ,,DNK" koja se emitovala na Pink televiziji. Međutim, mnogi ne znaju njenu prošlost, koja je sada isplivala na videlo. 

Foto: youtube printscreen

Nataša Aksentijević

 

Inače, Nataša je po profesiji glumica, a mnogi ni ne znaju da je ona i doktor komunikologije. Među svojim prvim ulogama, Aksentijevićeva je imala u srpskom filmu ,,Život i smrt p*rno bande". 

Za potrebe mnogih scena, Nataša je pristala da se kao profesionalac obnaže, te je snimala scene potpuno gola. Golim grudima igrala je za muškarca, koji kasnije biva ubijen. 

 

U filmu Nataša je potpisana kao Miljuš, jer je to njeno devojačko prezime.

- Nisam emotivno vezana za to prezime, nemam više ništa s tim prezimenom, meni je okej da budem Aksentijević i ja sam već 10 godina pod tim prezimenom. Otkako sam se udala za svog muža. Da su mi ti roditelji nešto dali u nasledstvo, pada kaže čovek: ,,Ajde, da se njihovo prezime zadrži". Oni imaju tog sina što su njemu sve dali, pa nek im on nosi prezime, ja neću,meni je on da se ponašam ovako - rekla je Nataša za medije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading