TRUDNA ANĐELKA SE USELILA KOD OCA NJENOG DETETA: Komšije razvezle jezik o glumice, otkrili njeno pravo lice!

Autor:

Zabava

03.04.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Anđelka Prpić uplovila je u zajedničke vode sa ocem njenog drugog deteta.

TRUDNA ANĐELKA SE USELILA KOD OCA NJENOG DETETA: Komšije razvezle jezik o glumice, otkrili njeno pravo lice!

Foto: E Stock, Youtube

Glumica Anđelka Prpić našla se u centru medijske pažnje nakon vesti da je u drugom stanju. Popularna glumica na pragu je osmog meseca trudnoće zbog čega se sa sinom iz prvog braka, uselila u dom novog partnera.

Nove komšije uveliko vole glumicu, a o njemu imaju samo reči hvale jer njega znaju od ranije jer on već duže vreme živi na Vračaru kao podstanar.

Foto: Instagram

Anđelka Prpić

 

- Doselila se skoro sa sinom kod njega. Izgledaju srećno, a što se trudnoće tiče, sve ide kako treba, više od toga ne smem da pričam - kaže Anđelkina prijateljica.

Otkad je na trudničkom bolovanju, susedi je češće viđaju. Sada je otputovala u Grčku kako bi malo uživala pre porođaja.

- Sretali smo je, ali nismo pričali. Sada je na putovanju, zna da joj posle neko vreme nema mrdanja neko vreme dok beba ne osnaži. Uvek se javi i ostale komšije sa kojima se družim mi kažu da se uvek nasmeje i pozdravi ih - rekao je gospodin iz zgrade u kojoj glumica stanuje za Blic, a njegova supruga je dodala:

Foto: Instagram

Anđelka Prpić sa sinom

 

- Svo troje izgledaju kao srećna porodica i to i jesu. Koliko sam videla, on je divan prema njenom sinu, a i on je dobar dečak, brzo je prihvatio i prilagodio se, koliko mogu da primetim. Njih dvojicu ponekad viđam i same da se vraćaju, on ga pokupi iz škole.

Prema rečima ljudi koji poznaju ovaj novopečeni par, kućne pomoćnice nemaju, kao ni dadilju.

- Sama odlazi u prodavnicu kada kupuju sitnice, a sa njim dolazi kada treba da se kupuje na veliko i da se tegli, što se kaže. Dok je trajala afera kada se otkrilo da su zajedno, retko su izlazili. Sada je ludilo prošlo.

Preko puta zgrade u kojoj živi novopečeni par nalazi se diskont pića u kom su nam potvrdili da su im se Anđelka i on uselili u kraj.

Foto: Marija Mlađen/ATA Images

Anđelka Prpić trudna

 

- Rekla mi je koleginica iz druge smene da nam se Anđelka uselila u kraj. Kaže da pazari kod nas, uglavnom su to sokovi - rekao je trgovac.

Jedan stariji gospodin koji nije želeo da otkriva identitet jer mu se Anđelka ne dopada te je kazao da ih nikada do sad nije video razdvojene.

- Ne znam da li se tako samo zadesi, ali ih viđam uvek zajedno. Večito nešto čavrljaju u hodu. Ona je glasna, iritantno. Ne razumem kako ne može malo normalnije i tiše da priča - priča on što je nasmejalo devojku koja je slušala naš razgovor, pa se ubacila:

Foto: E-Stock/Dušan Milenković

Anđelka Prpić

 

Prema rečima izvora sve je spremno za dolazak bebe.

- Anđelka je uzbuđena kao da joj je prvo dete, a on je ushićen. Jakša je uključen u sve oko opremanja sobice i prvih stvari. Šuška se da čeka dečaka ali nisu to otkrili. Anđelka je planirala da se ubrzo nakon porođaja vrati snimanjima. On je podržava u svemu, njeni prijatelji su srećni zbog nje i smatraju da je on bolja prilika za nju od bivšeg supruga. Često odlazi kod roditelja kojima u početku nije bilo pravo zbog cele situacije, ali su prihvatili novog zeta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading