TRAGIČNA SUDBINA EKSTRA NENE! Pevačica je rano IZGUBILA roditelje, sama odgajila sestru, a onda uspela da ostvari životni san!

Autor:

Zabava

02.04.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekstra Nena imala je težak život, ali je uspela da ostvari svoje snove.

TRAGIČNA SUDBINA EKSTRA NENE! Pevačica je rano IZGUBILA roditelje, sama odgajila sestru, a onda uspela da ostvari životni san!

Foto: ST/Dragan Kadić

ekstra nena

Pevačica Snežana Berić, poznatija kao Ekstra Nena, devedesetih i dvehiljaditih godina je bila jedna od najpoznatijih na našoj javnoj sceni, a njen put ka slavi i uspehu je bio trnovit i nimalo lak, pre svega zbog velikog porodičnog gubitka.

Naime, ona je sa svega 16 godina ostala bez roditelja i ostala sama sa sestrom o kojoj je brinula. Studirala je Ekonomski fakultet, a uveče bi pevala u hotelu ''Taš'', kako bi zaradila novac da bi preživele.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Ekstra Nena rano je izgubila roditelje

Iako ju je čitava javnost obožavala, Ekstra Nena se trudila da svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti. Odrasla je sa svojim sestrama i drugaricama igrajići se ispred Hrama Svetog Save, a oduvek je znala da će se baviti muzikom.

Još u osnovnoj školi je želela da svira klavir, volela je da prati televizijske programe, pisala je pesme, a uz majku je gledala i slušala operu.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Ekstra Nena živi za muziku

Svojevremeno je priznala da iako su svi znali koliko voli muziku, ni njena porodica, a ni prijatelji nisu verovali da će zaista ući u svet muzike i javnog života i da će nastupati pred hiljadama ljudi, zbog njene sramežljivosti. Kako je i sama pričala, tremu nije imala nikada, ali stid da jer nije znala koliko može, prenosi Gloria.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading