SANJA KUŽET PROŠETALA U JAVNOSTI SA SUPRUGOM: OVO je muškarac koji je osvojio srce voditeljke, ne voli da se eksponira! (FOTO)

Autor: A.I

Zabava

02.04.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Sanja Kužet vešto krije svoj privatni život i retko se pojavljuje u javnosti sa suprugom, ali sinoć je s njim došla na premijeru hit predstave "Laž".

SANJA KUŽET PROŠETALA U JAVNOSTI SA SUPRUGOM: OVO je muškarac koji je osvojio srce voditeljke, ne voli da se eksponira! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Sanja Kužet

Popularna voditeljka "Zvezda Granda" Sanja Kužet pojavila se u Beogradskm dramskom pozorištu ruku pod ruku sa svojim suprugom Nemanjom Živojinovićem, direktorom marketinga jedne auto-kompanije.

Par je strpljivo ispozirao fotoreporterima i nisu se krili prilikom dolaska na predstavu.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Sanja Kužet sa suprugom Nemanjom na premijeri predstave "Laž"

Naime, Sanja i Nemanja su u braku godinama, ali on nije ne voli da se eksponira u javnosti i tu njegovu odluku lepa voditeljka poštuje.

Iako o svojm braku ne voli da govori, jednom prilikom je napravila presedan i otkrila da je njihova ljubavna priča počela još u srednjoj školi.

- Bili smo u vezi početkom naših dvadesetih. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo upoznavanje i predrasude, tako da je sve bilo lakše. Dovoljan je jedan pogled da se razumemo, bez prevelikog objašnjavanja i gubljenja energije na sporedne stvari - izjavila je Sanja Kužet svojevremeno i ostala je dosledna odluci da privatnost čuva u užem krugu porodice i prijatelja.

- Napravila sam rez između privatnog i poslovnog života. Svi moji profili na društvenim mrežama su poslovni, to je naša zajednička želja. Taj deo života je u našim srcima. Ne bih da dam previše sebe - rekla je ona svojevremeno za domaće medije.

Da podsetimo, Sanja je pre braka sa Nemanjom bila udata za Zoran Pipera, člana obezbeđenja vlasnika "Pinka" Željka Mitrovića, a na venčanju s njim kuma joj je bila Lepa Brena. Sanja i Zoran imaju sina Andriju, dok sa drugim suprugom Nemanjom ima sina Strahinju. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading