MILJKOVIĆ OSTAVIO TRUDNU LUNU: Ni zbog bebe nije hteo da ostane sa njom, ovo su detalji šokantnog rastanka!

Autor:

Zabava

01.04.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati par ne može da prevaziđe bračnu krizu, Miljković se spakovao i napustio zajednički stan. Njih dvoje su, svako za sebe, objavili da čekaju drugo dete, dok su prećutali da su se, uprkos tome, razišli.

MILJKOVIĆ OSTAVIO TRUDNU LUNU: Ni zbog bebe nije hteo da ostane sa njom, ovo su detalji šokantnog rastanka!

Foto: ATAImages

Nakon što je odjeknula vest da je Luna Đogani ponovo trudna, isplivali su novi detalji bračne krize sa suprugom Markom Miljkovićem, koji se, posle još jedne žučne svađe, spakovao i trudnu je ostavio sa ćerkicom Miom.

Foto: ATAImages

Luna Đogani i Marko Miljković se raduju prinovi, ali ne mogu zajedno

Kako Republika saznaje, Đoganijeva je na sve načine pokušala da zataška priče o razvodu, koje su počele da kruže pošto se Miljković početkom marta nije pojavio na Luninom rođendanu, kada se i saznalo da imaju probleme u braku, koji je, po svemu sudeći, pokušala da spasava drugim detetom, ali nije uspela da zadrži muža ni time što je ostala u drugom stanju.

- Luna i Marko su, svako za sebe, objavili da čekaju drugo dete, dok su prećutali da im je brak, uprkos tome, i dalje u krizi, te da je on spakovao stvari i napustio stan iz kog ga je pre nekoliko nedelja ona isterala zbog prevare. Luna se baš trudila da zadrži porodicu, ali nije problem u njoj. Svađe koje je sa Markom imala i pre njenog rođendana, kada je i šira javnost saznala da u njihovom odnosu postoje trzavice, postale su sve učestalije. Ona ga je preklinjala da se pomire i demantuju da se razvode, na šta je on pristao, prvenstveno zbog Mie. Luna mu je oprostila čak i prevaru, a mislila je da će drugo dete da učvrsti brak, pa je požurila da što pre zatrudni - priča izvor blizak poznatom paru i nastavlja:

- Međutim, Marko je stalno nezadovoljan, očito da je došao do tačke pucanja u braku i da su razlike u njihovim pogledima na mnoge stvari za njega postale nepremostive. On pristane da pokušaju ponovo, ali se brzo vrati na stare stavove i započinje te teme. Luna, koliko god pozitivno da gleda na stvari, ne može da razume da je on u stanju da sruši sve što su zajedno gradili i onda dođe do takve svađe, pa deluje da posle toga nema povratka.


Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Lunom i Markom, ali na brojeve poznate redakciji, oni su ostali nedostupni za komentar.

Foto: Instagram.com

Marko Miljković nije označio Lunu Đogani na objavi

Međutim, u prilog našim saznanjima ide činjenica da Luna i Marko srećnu vest o prinovi nisu objavili zajedničkim videom na svom Jutjub kanalu, kako to inače rade i kada su manje bitne stvari u pitanju. Nisu podelili ni zajednički stori, pa čak ni označili jedno drugo na tako značajnom postu, već je svako za sebe obavestio pratioce, stavljajući u centar zbivanja ćerkicu Miu, koja će dobiti sestru. I kada se Anabela oglasila, fokus je bio na unuci, a ne na ćerki i zetu.

Foto: Instagram.com

Anabela Atijas fokusirana na unuku Miu i bebu koja je na putu

Isto tako, Miljkovićeva poslednja zajednička objava na Instagramu bila je 20. marta, kada su inače u javnosti pokušavali da demantuju da se razvode i tada je posle klipa na Jutjubu u to ime postavio i porodičnu fotografiju na ovoj društvenoj mreži.

Luna je u međuvremenu po medijima kao papagaj ponavljala da se ne razvode i da je sve u najboljem redu i da priželjkuje prinovu. Ipak, surova realnost ju je dočekala i kada je ostala u drugom stanju.

OVAKO JE LUNA GOVORILA O RAZVODU

Foto: printscreen/RTV Pink

Luna Đogani priznala da joj s Markom uvek ne cvetaju ruže

- Imam burmu i dalje. Mada, to danas ništa ne znači!
- Zaista se ne razvodim. Sve je u redu, kao što smo rekli na našem kanalu.
- Sve je kako treba. Marko nije bio na rođendanu, bio je sprečen.
- Imali smo krize, kao i svi, ozbiljnije ne.
- Dešavalo se mnogo toga, imali smo problema, trzavica, neću da lažem, ali ništa što nismo mogli da rešimo.


Videla sebe srećnu s Markom

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Luna Đogani sve vreme pokušava da sačuva brak

Đoganijeva je u prošlonedeljnoj emisiji "Premijera vikend-specijal" nagovestila da s Markom planira proširenje porodice i još jednom pokušala da ubedi očito i sebe i sve oko sebe da je s njihovim odnosom sve u redu.

- Vidim sebe srećnu s Markom, s proširenom porodicom, poslovima, možda i još nekom nekretninom - maštala je Luna dok je odgovarala na pitanje kako vidi neposrednu budućnost, te naglasila da su, nakon kraće pauze, ponovo počeli da snimaju klipove, među kojima nema zajedničkog videa o Luninoj trudnoći:

- Pauzirali smo neko vreme zbog ćerkinog zdravlja, ali sada ponovo snimamo punom parom!

Posle neuspele trudnoće snimili zajedno klip

Foto: youtube.com/siktertube

Luna i Marko su se o važnim temama uvek do sada zajedno obraćali fanovima

Luna i Marko su krajem prošle godine izgubili bebu, o čemu su javnost obavestili zajedničkim videom na Jutjub kanalu.

- Nažalost, izgubili smo bebu jer plod nije uspeo da se učvrsti u prvih 12 nedelja. Nismo hteli odmah da pričamo o tome. Ne želimo previše da diskutujemo o tome. Virus je prošao kroz mene, doktorka nam je to rekla. Plod je bio veoma mali i osetljiv. Prestalo je bebi da kuca srce - poručila je Luna, dok joj je Marko sve vreme pružao podršku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (9)

Loading
Sokirana!

01.04.2023 22:09

Gospodjo Dimic bojite li se Boga kad vec obraza nemate?! Je li realno da potpisujete ovakve izmisljotine, licno bih u zemlju propala da sam na Vasem mestu! Je li realno da jednoj trudnici ovo priredjujete, ma koliko je mrzeli a ocigledno citava redakcija ima pik na jednu porodicu? Nadam se da ce vas Miljkovici odrati na sudu! Stidite se svoje profesije!

Povraća mi se na Republiku

01.04.2023 22:39

@Sokirana! - Šta reći a ne povratiti na ovo zlo od portala...fuj...Bilo bi me sramota da neko čuje da radim za Vas

Mila

02.04.2023 00:15

Mislim da je i gospodji koja je ovo napisala smesno!Nije Luna juce ostala trudna,treba gospodja novinarka da se raspita,ako nije majka,kad se radi prenatalni test!Vrlo je ruzno gospodjo novinarko pisati ovakve lazi,ako se resili da se sklone da ih ne proganjate,sklonice se.Nije zivot Instagram!!!

Veki

02.04.2023 01:18

Ocigledno se djedovicka (bio je njihov novinar) sveti luni i marku preko svojih satelita. Posebno napada marka zbog pinka, sve to radi perfidno