RASTA UDARIO NA ANU NIKOLIĆ? Snimio surovu pesmu o porocima, otkrivena pozadina?

Autor:

Zabava

29.03.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Đurić Rasta objavio je deo pesme koje je sve podsetio na Anu Nikolić.

RASTA UDARIO NA ANU NIKOLIĆ? Snimio surovu pesmu o porocima, otkrivena pozadina?

Foto: Republika/Vladimir Lukić,e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Turbulentan odnos bivših supružnika Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste ne prestaje da intrigira javnost, a sada se na društvenim mrežama zavrteo isečak Rastine pesme "CYPHER #2", objavljene pre više od tri meseca, a za čije stihove korisnici Tvitera smatraju da su posvećeni baš njegovoj bivšoj ženi.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ana Nikolić

 

Rastina numera izašla je u decembru prošle godine, a već mesec dana kasnije u centru je bila njegova čuvena izjava: "Nisam joj (Ani) radio alko-test".

Foto: Dragan Kadić

Stefan Đurić Rasta

 

Kako Rasta ističe da se nakon odležane kazne kućnog pritvora skinuo s poroka, te svakodnevno objavljuje da upražnjava jogu i radi sklekove, dok njegovu bivšu napadaju da pije, ne čudi što su fanovi u njegovim stihovima pronašli vezu sa stvarnim životom.


- I moj je život posto sklekovi i joga, tvoj je život osto lekovi i votka, reko bi i droga. Iz pogleda se vidi mnogo toga, iz tvog praznina i nema ništa, samo zloba jer ti si deo štakora, što potajno navijo je da ne izađem iz zatvora - surove su reči Đurićeve pesme za koju mnogi misle da je autobiografska.
 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading