DARA FRULAŠICA PONOVO DUVA! Bubamara primila frulu na dar, pa zasvirala kako najbolje zna! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.03.2023

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Video-snimak iz "Amidži šoua", u kome je folkerka Dara Bubamara pokazala zavidno umeće kada je duvala u fruku, postao je viralan na svim društvenim mrežama, a očito se dopao i vlasniku lokala, koji je odlučio da obraduje Daru poklonom

DARA FRULAŠICA PONOVO DUVA! Bubamara primila frulu na dar, pa zasvirala kako najbolje zna! (FOTO)

Foto: Youtube printscreen

Pevačica Dara Bubamara od gazde kluba u kom je nastupala dobila je na dar frulu.

Naime, video-snimak iz "Amidži šoua", u kome je folkerka pokazala zavidno umeće kada je duvala u ovaj instrument, postao je viralan na svim društvenim mrežama, a očito se dopao i vlasniku lokala, koji je odlučio da obraduje Daru poklonom na kom je ona odmah zasvirala.

- Moram da kažem da je vlasnik ovog kluba moj veoma dobar prijatelj, koji mi je non-stop slao kako sam svirala frulu u "Amidži šouu" i govorio da sam kralj i bog i sad mi je poklonio ovo, pa je ne mogu da verujem - nasmejala se Dara, te je ponovo, kao i u emisiji, duvala u frulu i oduševila predstavnike sedme sile.

Folkerka je otkrila da je i ranije dobijala neobične poklone.

- Nešto što je bilo interesantno, tek sam počinjala, mislim da je bila "Košava sa Dunava", još nisam imala svoj stan, živela sam sa mamom i tatom. Neki dečko je stalno dolazio ispred mog stana, međutim, on je meni poslao poštom paket u kom su bili vokmen i kaseta, uz poruku: "Nisam mislio ništa loše, samo sam hteo da te upoznam, ja te obožavam" - prisetila se pevačica.

Foto: Youtube printscreen

Dara Bubamara 

Ona se nakon duhovite uvertire osvrnula i na NATO bombardovanje na Jugoslaviju, od kog su prošle 24 godine, kada je ova folk zvezda objavila album, koji je tek kasnije zaživeo.

- To je bilo teško vreme. Ja sam znala da se nešto krčka, nažalost, bombardovanje. Kada je album izašao, to je sve stalo, ali pošto su dobre pesme, kad je nešto kvalitet, posle toliko godina. Tako da, dobra pesma i kvalitet kad-tad nađe svoj put - rekla je pevačica i prokomentarisala kako je njena obrada numere "Mami, mami" nedavno završila na trending listi na Jutjubu, te je otkrila šta joj kaže sin na ovu pesmu, koja je izašla kada se on rodio:

- Ja sam presrećna, tada sam sina rodila, a on mi sada kaže: "Mama, top je pesma, svi je vole!"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading