BORIS NOVKOVIĆ SE RAZVODI PO ČETVRTI PUT?! Pevačeva 25 godina mlađa supruga skinula njegovo prezime sa poštanskog sandučeta!

Autor:

Zabava

22.03.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Boris Novković (55) i 25 godina mlađa manekenka Iris Vulf, navodno imaju krizu u braku, a spekulacije o njihovom odnosu počele su još 2020. godine kada su počeli da žive odvojeno.

BORIS NOVKOVIĆ SE RAZVODI PO ČETVRTI PUT?! Pevačeva 25 godina mlađa supruga skinula njegovo prezime sa poštanskog sandučeta!

Foto: printscreen/instagram

Naime, kako pišu hrvatski mediji, 2020. godine, manekenka je rešila da se vrati poslu, koji je trpeo zbog porodičnih obaveza, ipak, korona je stopirala njene planove, a par je 2021. dobio sina Neu, dok prethodno imaju zajedno ćerku kojoj su dali ime Si (3).

- Mi pokušavamo spasti ovo na naš način - objasnio je tad Boris Novković.

Međutim, sada opet hrvatski mediji pišu kako je došlo do ponovnog razdvajanja pevača i njegove četvrte supruge.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by showbuzz.hr (@showbuzzhr)

 

Kako navode na poštanskom sandučetu Iris umesto prezimena Novković, stoji prezime Vulf, što nije bio slučaj u 2022. godini.

- Ne želim razgovarati o svom privatnom životu - kratko je rekao Novković za hrvatske medije, koji suprugu ne prati na društvenim mrežama još od 2020. godine, ali ni ne objavljuje fotografije sa njom.

Par je 2020. godine već prebrodio jednu bračnu krizu, nakon čega su objavili da čekaju drugo dete, a sinčića su dobili u aprilu 2021.

 

 

Inače, ovo je četvrti brak popularnog pevača. O svojim bivšim ljubavima on je u javnosti uvek govorio sve najlepše.

- Menjao sam se i stalno se menjam, to nam je zadaća na ovom svetu, zar ne? Upoznati sebe, spoznati ko smo, odakle dolazimo, gde idemo i koji je naš smisao. Romantična sam osoba, ali često sam najromantičnije trenutke doživeo sam sa sobom, kad bih otplovio nekamo u snove i zamišljao novu ljubav koja me čeka negdje iza ugla. Poenta je da zauvek verujem u ljubav i nikad ne prestajem - rekao je svojevremeno.

Boris s bivšom suprugom, novinarkom Lucijom Matić, ima još dvoje dece, sinove Nou i Bonu. Pevač iza sebe ima tri propala braka, a osim s majkom svojih sinova, bio je oženjen i glumicom Bojanom Gregorić Vejzović, kao i sa Ines Katić.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading