EKSKLUZIVNO SVEDOČENJE KATARINE RADIVOJEVIĆ O ZVEZDANOVOM ZLOČINU: Slavnić laže, nismo se ljubile ni dodirivale ispod majice!

Autor:

Zabava

21.03.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ekskluzivnom svedočenju do kojeg smo došli glumica Katarina Radivojević demantuje Zvezdanove, kao i navode njegovih prijatelja, da se s drugaricom ljubila i izazovno plesala, te tvrdi da sukob nije ispao zbog njih dve, kao što je Slavnić izjavio.

EKSKLUZIVNO SVEDOČENJE KATARINE RADIVOJEVIĆ O ZVEZDANOVOM ZLOČINU: Slavnić laže, nismo se ljubile ni dodirivale ispod majice!

Foto: Shutterstock, ATA Images

Svedočenje glumice Katarine Radivojević do kojeg je Republika ekskluzivno došla do detalja objašnjava šta se sve dešavalo u takozvanoj crvenoj sobi, koja se nalazila u sklopu lokala "Četiri sobe", gde je počeo sukob, a koji se završio tako što je Zvezdan Slavnić na brutalan način ubio Olivera Jovanovića.

Foto: Republika

 

 

Naime, u ekskluzivnom svedočenju do kojeg smo došli Katarina demantuje Zvezdanove, kao i navode njegovih prijatelja, da se s drugaricom ljubila i izazovno plesala, te tvrdi da sukob nije ispao zbog njih dve, kao što je Slavnić izjavio.

 

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, D. Kadić

Katarina Radivojević

 

Takođe, Katarina u svom svedočenju iznosi činjenicu da se sve brzo odigralo, kao i da je s drugaricom Kristinom Šušom bila ispred Urgentnog centra dok su lekari davali sve od sebe da spasu Olivera Jovanovića, kom je Zvezdan nekoliko minuta ranije pucao u potiljak.

- Te večeri sam izašla zajedno sa svojom drugaricom Kristinom Šušom i sa svojim prijateljima Uglješom Vlajkovićem i njegova dva druga Oliverom Jovanovićem i Maksom. Kad smo ušli u tu "crvenu sobu", ja nisam gledala koga ima okolo niti sam primetila to drugo društvo. Kristina i ja smo počele da igramo i tvrdim da nisam igrala provokativno, kako su oni izjavili. To je bio sasvim normalan moderan ples, gde smo ona i ja igrale jedna s drugom. Niti smo se mazile niti ljubile niti smo zavlačile ruke pod majice. Uvek tako igram - izjavila je Katarina na saslušanju povodom ubistva njenog druga Olivera, pa opisala kako se sve odigralo brzo, te da se takozvana crvena soba za nekoliko minuta ispraznila:

- Ja sam otišla u toalet na početku i za to vreme je moja drugarica dobila piće od Zvezdana, koga sam poznavala iz priče jer se moj dečko poznaje s njim. Kristina i ja smo u jednom trenutku otišle do di-džeja i tu smo se zadržale oko pet minuta. Kada smo se vratile, nikoga nije bilo iz našeg društva, a takođe je soba bila poluprazna iako je bila puna pre toga. Pitala sam konobara šta se događa i rekao mi je da je nastala neka frka. Posle deset minuta smo izašle i nikoga više nije bilo. Taj Marjan (jedan od vlasnika lokala "Četiri sobe", a Zvezdanov drug) nam je rekao da je nastala neka tuča, frka i na moje pitanje gde su on mi je rekao da su otišli na Urgentni centar.

 

 

Republika

Foto: shutterstock/ST/D. Kadić

Zvezdan Slavnić


Nakon toga Radivojevićeva je rekla pred sudom da su se drugarica i ona odmah uputile u Urgentni centar kada su saznale šta se desilo, te da su tamo zatekle i svoje društvo - Uglješu i Maksa, koji su bili van sebe.


- Onda smo Kristina i ja otišle do Urgentnog centra, gde smo zatekli Maksa i Uglješu. Čim smo došli u Urgentni centar, policija nas je pitala šta se desilo i nismo imali nikakav kontakt sa Maksom i Uglješom. Maks je onako bio očajan, a nas dve smo plakale i ništa nismo pričali. Kasnije smo odvedeni u SUP, gde smo dali izjave, kao i ovde pred sudom - izjavila je Katarina.
S druge strane, Zvezdan i njegovi drugovi su tvrdili suprotno. Oni su ispričali da je, u stvari, sukob Zvezdanov s društvom Olivera Jovanovića nastao zbog provokativne igre Katarine Radivojević sa Kristinom Šušom.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ,shutterstock, republika.rs

Zvezdan Slavnić

Oni su rekli da su njih dve 15 minuta igrale u društvu Uglješe, koketirajući s okruženjem, ljubile se i međusobno mazile, držale za ruku i dodirivale ispod majice, što je glumica u svom svedočenju oštro demantovala.


- U trenutku kada je Zvezdan došao s ekipom za drugim stolom su bili Uglješa, Oliver i Maks s još dve drugarice (Katarina i Kristina). Imali su separe naspram Zvezdanovog. Te dve devojke su igrale provokativno, ljubile su se u usta. Zvezdan je sve vreme gledao u njih pošto su one provokativno igrale. Kako su se zanele u igri, priključio im se i drug Uglješa. On se bacakao, drao i dobacivao drugaricama, što je Zvezdana iznerviralo, pa mu je samo rekao da se smiri - rekao je na sudu Slavnićev drug, dok je Zvezdan sve to potvrdio na saslušanju, te istakao da ga je iziritiralo kada je Uglješa Vlajković, koji se bacao po podu i igrao sa Katarinom i Kristinom, viknuo: "Ajde, pi*ke, ustajte, što ne igrate".
Podsećamo da je Srpski telegraf prvi tada došao u posed i do dokumenata koji su doveli do presude kojom je Zvezdan 21. juna 1999. osuđen na jedinstvenu kaznu od devet i po godina zatvora. Jedan od ključnih dokaza da je Zvezdan Slavnić, učesnik "Zadruge 6", s umišljajem i hladnokrvno 7. marta 1998. ubio Olivera Jovanovića bilo je veštačenje pištolja kojim je počinjen zločin. Takođe smo tada saznali da je Zvezdan psihopatska ličnost, to jest emotivno je nezrela psihopatski strukturisana ličnost, što je pokazala dokumentacija do koje smo došli. Prema našim informacijama, upravo ta okolnost uzeta je kao olakšavajuća kada je sud donosio presudu o ovom zločinu.

Foto: Starsport

Zoran Slavnić Moka


Stražar u CZ pretukao Zvezdana gumenom palicom
Kako saznajemo, Zvezdan je u CZ, dok je bio u pritvoru, od stražara dobio batine jer se i tamo inatio i bahato ponašao i nije hteo da izađe iz grupne sobe kada mu je naređeno. Zbog bahatog ponašanja, odnosno zbog povrede kućnog reda u zatvoru, on je dobio batine gumenom palicom od stražara Š. D.:
- Kada mu je stražar rekao: "Ajde, izađi napolje", Zvezdan je odbio, rekavši da neće, a kada je opet dobio istu naredbu, rekao je: "Šta hoćete od nas". Stražar je upotrebio silu, a Zvezdan je tražio da uprava reaguje. Međutim, sprovedenom istragom je utvrđeno da je stražar postupio po zakonu i da je gumena palica korišćena u vaspitne svrhe.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

"Četiri sobe" danas


Moka lagao za sina: Katarina je nekulturno igrala, a moj sin je ispao mangup
Moka Slavnić je takođe tvrdio da su Katarina Radivojević i njena drugarica krive što su izazivale njegovog sina.
- U "Četiri sobe" te noći je bila glumica Katarina Radivojević sa svojom drugaricom. Igrala je provokativno i nekulturno, moj sin kao mangup im je poslao piće. Momak koji je bio u društvu, jedan od trojice, pozvao ga je napolje da se tuku i uhvatio se pozadi kao da ima pištolj. Zvezdan u tom momentu nije imao oružje, ali mu je neko dodao. U toj tuči je naišao pokojni Oliver Jovanović, koji je pokušao da mog sina zaustavi da tog dečka ne bije. Nažalost, pošto se to dešavalo u dvorištu, bila je samo jedna sijalica i vidljivost je bila mala. Zvezdan se uplašio da će ovaj dečko da mu uzvrati i rukom u kojoj je držao pištolj hteo da udari Olivera, ali je prst proklizao i došlo je do ispaljivanja metka u tog mladića. Bez ikakve namere, u samoodbrani je to uradi - rekao je Moka, sve suprotno istini koja je dokazana na sudu, a po kojoj je njegov sin Zvezdan hladnokrvno ubio Olivera, te niko mu nije dodao pištolj, već je 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading