GROM IZ VEDRA NEBA: Superstar se povlači

Autor: Tanjug

Sport

21.03.2023

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uvređen je i preko toga ne može da pređe.

GROM IZ VEDRA NEBA: Superstar se povlači

Foto: Tanjug/AP

Antoan Grizman i Karim Benzema

Fudbaler Atletika Antoan Grizman razmišlja da se povuče iz reprezentacije Francuske, pošto je selektor "trikolora" Didije Dešan odlučio da kapitensku traku dodeli Kilijan Mbapeu, prenose mediji u Parizu.

Dešan je posle povlačenja golmana Uga Lorisa iz nacionalnog tima odlučio da kapitensku dodeli Mbapeu, koji će predvoditi nacionalni tim u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine.

Grizman je bio kandidat za novog kapitena "trikolora", a francuski mediji podsećaju da je san fudbalera Atletika bio da sa kapitenskom trakom predvodi saigrače u kvalifikacijama za EP. Grizman je imenovan za zamenika kapitena francuske reprezentacije.

Francuski mediji podsećaju da je Grizman omiljen u svlačionici zbog čega je očekivao da bude novi kapiten, pošto je za nacionalni tim odigrao 117 utakmica i postigao je 42 gola.

Grizman (32) je osam godina stariji od Mbapea, koji je za Francusku odigrao 66 utakmica i 36 puta se upisao u listu strelaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading