RADA OVE GODINE IMA SIGURNU ZARADU PREKO 380.000 EVRA! Pevačica zapušila usta svima: Neću da skrivam ovako dobre noge! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.03.2023

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović već ima 47 nastupa zakazanih.

RADA OVE GODINE IMA SIGURNU ZARADU PREKO 380.000 EVRA! Pevačica zapušila usta svima: Neću da skrivam ovako dobre noge! (FOTO)

Foto: Shutterstock, ATAImages

Pevačica Rada Manojlović objavila je na svojim društvenim mrežama spisak zakazanih nastupa koje ima do kraja godine, a uz sve to je ostavila komentar kojima je onima koji je prozivaju zapušila usta.

- “Prekratko” “fuj”, ne nego ću ovako dobre noge da sakrivam i pokazujem u drugom životu - glasio je komentar. 

Rada za sada ima čak 47 nastupa, a kada se pomnoži sa honorarom od 8.000 evra, pevačica će zaraditi čak 376.000 evra, kad se dodaju i bakšiši sa privatnih proslava, cifra će biti mnogo veća. 

Foto: St/N. Pančić

Rada Manojlović ima zakazane nastupe do kraja godine

Podsetimo, Rada je početkom godine odlučila da promeni neke stvari u karijeri, te je promenila čitav tim sa kojim je sarađivala, a svoju sestru Maju je zapolila kao menadžerku.

- Maja nije samo moja sestra, ona mi je i najbolja prijateljica, rame za plakanje, a sada i menadžerka! Ona me i šminka i savetuje šta da obučem za nastup. Maja je jedina osoba za koju sam sigurna da neće gledati svoj interes. Iskreno me voli i pokazala je koliko joj je bitna moja karijera. Sada imam najlepšu i najbolju menadžerku, koja me forsira da što pre izbacim nove pesme, jer ih imam zaista mnogo u fiokama. Pričale smo i ranije o mom poslovnom angažmanu, ali imala sam neke privatne obaveze. Sada sve pare ostaju u kući! Neću dozvoliti da iko manipuliše mojom sestrom. Zajedno idemo na nastupe, imamo novog klavijaturistu, kao i vozača koji nas vozi na dalje destinacije - izjavila je pevačica za medije. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ja

15.03.2023 12:03

Ne volim pevaljke koje pokazuju i nude svoje telo umesto svog glasa. After koncert?