RODILA GA JE SA 17, POGINUO JOJ JE MUŽ, A ONDA SU IZBAČENI NA ULICU! Ovako izgleda Stojin sin sa kojim je prošla kroz PAKAO! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.03.2023

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stoja je jako rano ostala na ulici sama sa sinom Milanom kom je život posvetila.

RODILA GA JE SA 17, POGINUO JOJ JE MUŽ, A ONDA SU IZBAČENI NA ULICU! Ovako izgleda Stojin sin sa kojim je prošla kroz PAKAO! (FOTO)

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Stojanka Novaković Stoja imala je težak životni put. Rano je postala majka, dobila je sina Milana i živela u srećnom braku, a onda se sve srušilo kada joj je suprug poginuo nakon samo tri godine braka. Od tada kreće sve nizbrdo.

- Posle tri godine srećnog braka moj suprug je stradao u saobraćajnoj nezgodi. Odmah nakon sahrane njegova porodica je izbacila mene i naše trogodišnje dete iz kuće. Držala sam Milana za ruku, vrištala i plakala dok smo hodali ulicom. Nisu me voleli jer sam bila siromašna - ispričala je Stoja jednom prilikom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mickoni (@mickonimic)

 

Kod roditelja nije želela da se vraća jer kad je odlazila, otac joj je rekao da "kada izađe iz kuće, povratka više nema", zato je šest meseci živela kod drugarice dok se nije snašla. Sin joj je godinama živeo kod prijateljice Stojine u Austriji, a kada je pevačica izgradila svoje ime, dovela ga je nazad.

Završio je srednju medicinsku školu, radi u psihijatrijskoj ustanovi "Laza Lazarević", a Stoji je podario dvoje unučadi koje ona obožava. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading